Print this page

Τα πλάνα με ΠΑΟ

28 Aug 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο ΟΦΗ πίκρανε τον κόσμο του, στην πρεμιέρα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, απο τον οποίο ηττήθηκε με 3-1 και θέλει να ...πάρει το αίμα του πίσω, στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (28/8, 9μμ) με τον Παναθηναικό στο Γεντί Κουλέ.

Ο Παναθηναϊκός, δείχνει ανεβασμένος φέτος, αλλά έχει και αυτός τα θέματα του, με απουσίες και μεταγραφές, που έχουν αργήσει να έρθουν.

Στην πρεμιέρα κέρδισε δύσκολα τον Ιωνικό με 1-0 (με πέναλτι) και έδειξε να έχει θέματα οργάνωσης παιχνιδιού και τελειώματος των φάσεων.

Ο ΟΦΗ για να έχει τύχη στο παιχνίδι, θα πρέπει να έχει μια πολύ καλύτερη και πιο παθιασμένη εικόνα, απο εκείνη της πρεμιέρας.

Ο Νιόπλιας και στερηθεί για δεύτερο παιχνίδι τους Τσιλιανίδη και Ντούρμισάι και θα στηριχθεί στο υλικό, που είχε και στην πρεμιέρα.

Στην ενδεκάδα επιστρέφε ο Βούρος, που δεν ξεκίνησε στο Περιστέρι. Ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Μαρινάκης, με τον Λάρσον να ανεβαίνει σε θέση δεξιού εξτρέμ αντί του Μπουζούκη, που δεν πήγε καλά με τον Ατρόμητο. Δίπλα στον Βούρο, θα είναι ένα εκ των Γιαννούλη ή Γιοχού (έκανε πολύ κακό παιχνίδι με τον Ατρόμητο).

Οι υπόλοιπες θέσεις θα είναι οι ίδιες: Τερματοφύλακας ο Στίβενς, Ντιουσέ και Μεγιάδο στην μεσαία γραμμή.

Ελεύθερος ο Τοράλ, αριστερά ο Νέιρα και στην κορυφή ο Ντίκο.

"Θέλουμε τη νίκη για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας», ανέφερε ο Μιγέλ Μεγιάδο, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Οπως είπε «είναι το πρώτο παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, άλλες φορές μας βγαίνει, άλλες όχι, ωστόσο η αγωνιστκή φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Ο αντίπαλος είναι μία μεγάλη ομάδα και εμείς καλούμαστε να δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για την κατάκτηση της νίκης". 

Στην αποστολή του ΟΦΗ, μετέχουν οι: Stevens, Σωτηρίου, Μανδάς, Μαρινάκης, Larsson, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Yohou, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Diousse, Mellado, Στάικος, Αποστολάκης, Neira, Μπουζούκης, Toral, Θεοδοσουλάκης, Dicko.



Read 190 times Last modified on Sunday, 28 August 2022 23:12
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media