Print this page

Το Ηράκλειο, η Εθνική πόλο και τα δυο μεγάλα κάστρα που θέλει να γκρεμίσει

29 Jul 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Το μοναδικό τρόπαιο, που λείπει απο την "παγκόσμια" Εθνική ομάδα πόλο, που βρίσκεται αυτήν την εποχή στο Ηράκλειο, είναι το μετάλλιο σε ένα Πανευρωπαικό πρωτάθλημα.

Η Εθνική μας, αντιμετωπίζει στην πισίνα του Ηρακλείου, την Γερμανία, το Μαυροβούνιο και την Ολλανδία, ως ένα κρας τεστ για το Πανευρωπαικό που πλησιάζει στο Σπλιτ της Κροτίας και στο οποιο η Εθνική μας, θα προσπαθήσει να κάνει...σεφτέ στα μετάλλια.

Αν μάλιστα πάρει και το χρυσό, τότε θα είναι το μοναδικό που θα έχει και επίσης της λείπει απο την πλούσια τροπαιοθήκη της!

Η Εθνική πόλο, πρόσφατα τρίτη στον κόσμο και δεύτερη στους Ολυμπιακούς αγώνες, έχει μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα και Κύπελλα, αλλά και ε Μεσογειακούς αγώνες, αλλά δεν έχει πάρει ΠΟΤΕ μετάλλιο σε Πανευρωπαικό πρωτάθλημα!

Οπως επίσης, δεν έχει πάρει χρυσό σε καμία μεγάλη διοργάνωση!

Αυτά τα δυο μεγάλα...κάστρα, θέλει να καταρρίψει το σπουδαίο συγκρότημα του κορυφαίου Ελληνα προπονητή Θοδωρή Βλάχου, στα χέρια του οποιου η Εθνική, πήρε το πρώτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες (αργυρό), ενώ πρόσφατα στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, αναδείχθηκε τρίτη στον κόσμο!

"Δεν φοβόμαστε κανένα. Αρκεί να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών της τελευταίας στιγμής, όπως στη Βουδαπέστη" δήλωσε στο Ηράκλειο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, τον οποίο όσοι έχουν στυζητήσει απο κοντά, έχουν εντυπωσιαστεί με το λόγο του και την οργάνωση της σκέψης του.

Η Εθνική μας, θα πάρει τη θετική αύρα του κόσμου απο τα παιχνίδια στο Ηράκλειο και αυτή θα την βοηθήσει στα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται.

Εχει αποδειχθεί και με άλλες Εθνικές ομάδες, ότι το Ηράκλειο, τις έσπρωξε σε μεγάλες επιτυχίες.

Γιατί να μην συμβεί το ίδιο και με την Εθνική ομάδα πόλο, την οποία η πόλη μας, υποδέχθηκε μετά απο 20 χρόνια και απο την πρώτη μέρα προπόνησης, ο κόσμος γέμισε το κολυμβητήριο, για να δει απο κοντά αυτους τους γίγαντες, που έχουν ανεβάσει την Ελλάδα, τόσο ψηλά.

Read 205 times Last modified on Wednesday, 03 August 2022 14:12
Rate this item
(0 votes)

Latest from george