Print this page

Γέμισαν το κολυμβητήριο για την Εθνική

28 Jul 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Θερμή υποδοχή στην Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών, που βρίσκεται στο Ηράκλειο, μετά απο 20 χρόνια, για το “Σαμαρτζίδης Καπ”, απο τους Ηρακλειώτες!

Την Τετάρτη (28/7) το βράδυ στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής, στο κολυμβητήριο Ηραλείου, ο κόσμος ήταν αρκετός που πήγε να δεί απο κοντά, μια απο τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη στην υδατοσφαίριση, πρόσφατα 3η στον κόσμο και δεύτερη στους Ολυμπιακούς αγώνες!

Οι πολίστες, δεν αρνήθηκαν μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο, όπως και ο προπονητής της Εθνικής, Θοδωρής Βλάχος, ενώ το χειροκρότημα στην πισίνα του Ηρακλείου, ήταν θερμό.

Ανθρωποι της υδατοσφαίρισης απο όλη την Κρήτη, αθλητές, γονείς, αλλά και φίλοι του αθλητισμου και της Εθνικής, πήραν θέση στην εξέδρα για να δουν την προπόνηση.

Η Εθνική πόλο, θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία (Παρασκευή 29/7, 6.30μμ), την Ολλανδία (Σάββατο 30/7, 8.30μμ), το Μαυροβούνιο (Κυριακή 31/7, 8μμ).

Τα παιχνίδια αυτά, αποτελούν ένα απο τα τελευταία τεστ της Εθνικής Ανδρών, ενόψει της προετοιμασίας της, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ.

Και μια μεγάλη ευαιρία για τους φίλους της υδατοσφαιρισης στην Κρήτη, να δουν απο κοντά την "παγκόσμια" Εθνική, η οποία έχει μια εικοσαετία να κατέβει στην πισίνα του Ηρακλείου, η οποία όπως και να το κάνουμε, ζεί μια ιστορική στιγμή!

 

 

Read 197 times Last modified on Saturday, 30 July 2022 19:30
Rate this item
(0 votes)

Latest from george