Print this page

Oι παρέες γράφουν ιστορία

12 Jun 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Οι παρέες γράφουν ιστορία, γράφουν οι 45+ βετεράνοι μπάσκετ του Ηρακλείου, πανηγυρίζοντας με την δεύτερη κούπα σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων, μέσα σε τρία χρόνια!

Μετά την κούπα στην Χίο, όπου αγωνίστηκαν για πρώτη φορά το 2019, πήραν και δεύτερη κούπα, αυτή τη φορά, στο 8ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων που έγινε στο Ηράκλειο!

Σε ένα ακόμη τουρνουά οι 45αρηδες Κουμιανάκης, Χισκάκης, Δελατόλας, Σαρηγεωργίου, Βεργετάκης, Βαρδαβάς, Καρτερής (και άλλοι), έδειξαν ότι είναι ...αχτύπητοι και έκαναν το Back to Back στους τίτλους, καθώς λόγω της πανδημίας, δεν έχει ξαναγίνει απο το 2019, αλλά Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι βετεράνοι 45+ καθάρισαν τις ισχυρές ομάδες Αθήνας και της Χίου και σήκωσαν την κούπα.

Πλέον βάζουν πλώρη, για το Πανελλήνιο της Λάρισας, του χρόνου, ώστε να κάνουν το Three peat (τρίτη σερί κούπα).

Την υγειά τους να έχουν και θα τα καταφέρουν!

Να σημειωθεί ότι ο ΣΒΕΚΗ, πανηγύρισε τίτλο και στην κατηγορία 50+ στην οποία αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων οι Ηρακλής Σφακιανάκης, Δόντσιος, Ψαθάκης, Κυριακάκης, Γαρβιλάκης, Περδίκης, οι οποίοι κέρδισαν Αθήνα και Λάρισα!

Τρείς κούπες για τον ΣΒΕΚΗ (Σύνδεσμος Βετεράνων Μπάσκετ Ηρακλείου), στα 4 ουσιαστικά χρόνια λειτουργίας του, δεν είναι και λίγες.

Δείχνουν την καλή δουλειά που γίνεται, αλλά και την όρεξη των βετεράνων της περιοχής, να συνεχίσουν να προσφέρουν στον αθλητισμό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σάρωσαν οι βετεράνοι του Ηρακλείου-Δυο κούπες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

 

 

 

 

Read 195 times Last modified on Sunday, 19 June 2022 13:56
Rate this item
(0 votes)

Latest from george