Print this page

Ραγδαίες εξελίξεις στον Εργοτέλη

06 Jun 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Εργοτέλη, σε οτι αφορά στο ιδιοκτησιακό της ομάδας.

Ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης του Εργοτέλη Μάγκεντ Σάμι, βρίσκεται στο Ηράκλειο και όπως μετέφερε ο νομικός του εκπρόσωπος Ταξιάρχης Μουντράκης, ο κ. Σάμι "βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τέσσερις επενδυτές από το εξωτερικό, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον να ασχοληθούν και να επενδύσουν στην ομάδα".

Μάλιστα, μετέφερε το μήνυμα του Αιγύπτιου ιδιοκτήτη, ότι "ο κόσμος του Εργοτέλη να μην ανησυχεί και να συνεχίσει να του δείχνει εμπιστοσύνη".

Ενώ, όλα έδειχναν ότι, την ομάδα θα τρέξει με τις ευλογίες του Σάμι, ο Μανώλης Σεβαστάκης, τα πράγματα περιπλέκονται, μετά απο αυτήν την εξέλιξη.

Ο σύνδεσμος του Εργοτέλη οι Alterntives με ανακοίνωση τους, λένε στον Σάμι ότι δεν θέλουν "ψεύτικα λόγια και κούφιες υποσχέσεις", αλλά "καθαρές κουβέντες".

Οπως επισημαίνουν "η  εμπιστοσύνη που ζητάει ο Μαγκεντ Σάμι, κερδίζεται με πράξεις".

Πάντως, στον Εργοτέλη, θα πρέπει να τρέξουν τις εξελίξεις, ώστε να μην χαθεί χρόνος, για τον σχεδιασμό της ομάδας, για τη νέα σεζόν, καθώς οι περισσότεροι καλοί παίκτες φεύγουν, ο ένας μετά τον άλλο.

 

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη, για την άφιξη του Σάμι στο Ηράκλειο: "Στο Ηράκλειο βρίσκεται το τελευταίο διήμερο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ κύριος Maged Sami, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με τους στενούς του συνεργάτες.

Παρουσία και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Μανόλη Σεβαστάκη τέθηκαν επί τάπητος σημαντικά τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ομάδα, καθώς επίσης και θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά και πέραν αυτής.

Ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Sami, Ταξιάρχης Μουντράκης σε δήλωση του μετά το πέρας των συζητήσεων ανέφερε:

"Ο Κύριος Sami ήρθε στην Κρήτη, προκειμένου να πληροφορηθεί ο ίδιος από τους στενούς του συνεργάτες την παρούσα κατάσταση της ομάδας και να δρομολογήσει προσωπικά τα επείγοντα θέματα. Συγχρόνως ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τέσσερις επενδυτές από το εξωτερικό, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον να ασχοληθούν και να επενδύσουν στην ομάδα. Δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξουν άμεσα θετικές εξελίξεις σε όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις. Ο κόσμος του Εργοτέλη να μην ανησυχεί και να συνεχίσει να του δείχνει εμπιστοσύνη".

H ανακοίνωση των Alternatives: «Από την σελίδα της ΠΑΕ Εργοτέλης πληροφορηθήκαμε για την έλευση του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μαγκεντ Σάμι, στο Ηράκλειο, για την διευθέτηση των υποθέσεων του Συλλόγου. Με το ξεκαθάρισμα του ιδιοκτησιακού της ομάδας, με όποιον ή όποιους είναι στο τιμόνι, δηλώνουμε τα εξής:

1) Άμεσα και ανοιχτά στον κόσμο, να παρουσιαστούν οι όποιοι συμμετέχοντες στην επόμενη μέρα του Συλλόγου, εφόσον ολοκληρωθούν οι διεργασίες.

2) Να υπάρξει δημόσια τοποθέτηση για τους στόχους και της προοπτικές της όποιας νέας ηγεσίας.


3) Να υπάρξει εξωστρέφεια και βελτίωση της εξωτερικής εικόνας του Συλλόγου, που τόσο λερώθηκε φέτος από την διαλυτική κατάσταση των τελευταίων μηνών, για την οποία ευθύνονται τόσο ο Γιώργος Τουτζάρης όσο και πρώτος από όλους, ο ιδιοκτήτης Μαγκεντ Σάμι.


Η διαλυτική κατάσταση, που υπήρξε στο τέλος της πενταετίας δεν τιμά την τωρινή ιδιοκτησία, που προσέβαλε την ιστορία του Συλλόγου.


Δεν παραβλέπουμε την προσφορά και τα θετικά και των δύο τις τελευταίες πέντε σεζόν, παρά τα όσα τραγικά λάθη και επικοινωνιακά φάουλ έγιναν σε αυτά τα χρόνια (μετακινήσεις παιχτών μεσούσης της σεζόν, αποχωρήσεις, χωρίς όφελος για τον σύλλογο, σημαντικών περιουσιακών του στοιχείων καθώς και το ότι η ομάδα έμεινε απροστάτευτη στη σφαγή της Νίκαιας).


Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι πολλές φορές, κατά τη διάρκεια της πενταετίας, ανάσες για την ύπαρξη και λειτουργία της ΠΑΕ, έδωσαν τόσο παράγοντες του Ερασιτέχνη, όσο και ο Μανώλης Σεβαστάκης.


4) Να διασφαλιστεί οικονομικά, μέχρι τελευταίου ευρώ, η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη νέα χρονιά, αλλά και να ρυθμιστούν οι οφειλές στην περσινή ομάδα, δεδομένης της κρατικής ανυπαρξίας, που οδήγησε σε τέλμα, τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας.


Ο κόσμος, για να έρθει ξανά κοντά, δεν θέλει ψεύτικα λόγια. Δεν θέλει κούφιες υποσχέσεις για ανόδους και ομαδάρες. Ο κόσμος θέλει καθαρές κουβέντες, πλάνο που θα μεγαλώνει τον Σύλλογο και στήριξη των παιδιών του Συλλόγου και του οικοδομήματος. Η εμπιστοσύνη που ζητάει ο Μαγκεντ Σάμι, κερδίζεται με πράξεις.


Μπορούν τα παραπάνω όσοι θέλουν να είναι παρόντες στην επόμενη μέρα; Αν ναι, είμαστε εδώ. Αν όχι, να ψάξουν τον επόμενο που θα μπορεί. Ο Εργοτέλης δεν χάθηκε στο παρελθόν και δεν θα χαθεί ποτέ στο μέλλον, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.


ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ»

Read 67 times Last modified on Saturday, 11 June 2022 15:23
Rate this item
(0 votes)

Latest from george