Print this page

Mε ένα όνειρο τρελό

27 May 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Με ένα όνειρο τρελό, ζουν τα κορίτσια της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, που διεκδικούν την άνοδο στην Α1 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

4 ομάδες στο κολυμβητήριο Αλίμου (ΟΦΗ, Χανιά, Ολυμπακός Αλίμου και Περιστέρι) θα παλέψουν για δυο εισιτήρια ανόδου, στα σαλόνια της γυναικείας ελληνιής υδατοσφαίρισης.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ ζουν το όνειρο τους, δηλώνουν έτοιμες να γράψουν ιστορία δεν αγχώνονται καθώς κανείς δεν θα τις κατηγορήσει αν δεν τα καταφέρουν, ωστόσο λένε πως θα δώσουν και την ψυχή τους στην πισίνα, θα το διασκεδάσουν και ότι καλύτερο, έρθει.

Η Αναστασία Μανουσάκη (1993) και η Αννα Μπραουδάκη (2002), φιλοξενήθηκαν στο WINNER της τηλεόρασης CRETA και μίλησαν για αυτήν την μεγάλη πρόκληση.

Αυτή, είναι η δεύτερη φορά, που οι γυναίκες του ΟΦΗ, χτυπάνε την άνοδο στην Α1, καθώς το είχαν ξανακάνει πριν απο τρία χρόνια, αλλά πήραν τελικά την 3η θέση.

Τώρα όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η Α1 κατηγορία, χρηματοδοτείται απο τα έσοδα του στοιχήματος και οι ομάδες θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα.

"Η ομάδα του Αλίμου είναι το φαβορί. Εχει πολύ καλές παίκτριες. Οι άλλες τρείς ομάδες είμαστε πολύ κοντά. Η ομάδα που θα είναι στην καλύτερη μέρα, θα τα καταφέρει" μας λέει ο Αναστασία Μανουσάκη.

Οπως τονίζει όμως "εμείς θα παίξουμε για την άνοδο και εύχομαι να τα καταφέρουμε. Εδώ που έχουμε φτάσει θα τα δώσουμε όλα και ότι βγεί".

Η μικούλα του ΟΦΗ, Αννα Μπραουδάκη συγκινεί με το οικογενειακό κλίμα της ομάδας. "Είμαστε σαν αδερφές. Είμαστε μια οικογένεια. Πάμε να το ευχαριστηθούμε και να τα δώσουμε όλα" μας λέει.

Ενώ για το όραμα της, στους αγώνες είναι "ένα μετάλλιο στο στήθος. Ελπίζω να είναι ένα απο τα δυο πρώτα και να πάρουμε και τη άνοδο".

Είναι όμως έτοιμος ο ΟΦΗ, να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία;

Η Αναστασία Μανουσάκη τονίζει ότι "η Α1 σε ανεβάζει επίπεδο. Θέλει δουλειά και προσπάθεια. Είναι πρωτάθλημα 12 μηνών. Θα είναι σπουδαίο να είμαστε εκεί".

 

Δείτε παρακάτω τη συζήτηση με την Αναστασία Μανουσάκη και την Αννα Μπραουδάκη στο WINNER της τηλεόρασης CRETA.

Read 252 times Last modified on Thursday, 02 June 2022 13:11
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media