Print this page

Ο ΠΟΑ ελπίζει σε μια αναδιάρθρωση

27 May 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ανοιχτό παράθυρο για την παραμονή του ΠΟΑ στη Γ’ Εθνική, μέσω κάποιας αναδιάρθρωσης, άφησε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λέλεκας, μιλώντας στο WINNER της τηλεόρασης CRETA.

To ιστορικό σωματείο σε μια χρονιά απο πολλές ατυχίες (πολλοί τραυματιμοί, αλλά και 8 ήττες μετά το 88', οπως είπε ο Λέλεκας)  αλλά και λάθη, έπεσε απο τη Γ’ Εθνική και επιστρέφει στις τοπικές κατηγορίες, ωστόσο, ο πρόεδρος του ΠΟΑ, άφησε να ενοηθεί ότι έχει πληροφόρηση, ότι αυτό μπορεί τελικά να αποτραπεί και η ομάδα του Ατσαλένιου να αγωνιστεί ξανά στην Γ’ Εθνική, αν μάλιστα τελικά γίνει ο λεγόμενος Κρητικός όμιλος με περισσότερες ομάδες.
Οπως είπε «είχε ξαναγίνει πριν απο δυο χρόνια αυτό και κάποιες ομάδες απο το Ηράκλειο, σώθηκαν εξωαγωνιστικά. Ελπίζουμε και εμείς ότι μπορεί να ξανασυμβεί κάτι ανάλογο, όπως μαθαίνουμε» ανέφερε ο Λέλεκας, ο οποίος παρά την αγωνιστική αποτυχία της ομάδας, επανεκλέχθηκε στην προεδρία.

"Δεν θα άφηνα τον ΠΟΑ αυτή τη στιγμή, μετά τον υποβιβασμό", μας είπε ο Γιώργος Λέλεκας για την απόφαση του να ξαναθέσει υποψηφιότητα και να επανεκλεγεί. "Αν είχαμε σωθεί, ίσως το σκεφτόμουν, αλλά όχι τώρα".

Για τον σχεδιασμό της ομάδας μαε είπε ότι "θα κάνουμε μια ομάδα Γ' Εθνικής, όπου και αν παίξουμε" ενώ δήλωσε συγκινημένος με την επιθυμία όλων των παιδιών της ομάδας, να παραμείνουν στον σύλλογο, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, γιατί όπως είπε "είμαστε μια μεγάλη οικογένεια".

Ο Γιώργος Λέλεκας, αναφέρθηκε ακόμη, στην ανάγκη ο ΠΟΑ να αναδείξει νέους Γιακουμάκηδες, αλλά και την περηφάνεια που νοιώθουν όλοι στον ΠΟΑ, για τον Ελληνα επιθετικό και την μεγάλη καριέρα που κάνει στο εξωτερικό, πέρσι στην Ολλανδία και φέτος στην Σκωτία.

"Ο Γιώργος δεν ξεχνάει" ανέφερε ο Γιώργος Λέλεκας για την απόφαση του Ελληνα επιθετικού, μόλις ήρθε στο Ηράκλειο για διακοπές να επισκεφθεί την ακαδημία του ΠΟΑ και να μιλήσει στα παιδιά στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Γιώργος Λέλεκας μας μίλησε ακόμη για τον Γιάννη Καλέμπουμπα τον οποίο αποκάλεσε παραγοντικό του πατέρα.

"Με συγκίνησαν τα λόγια στήριξης του προς εμένα μετά τον υποβιβασμό" ανέφερε για την ηχηρή παρέμβαση που είχε κάνει στο WINNER ο πρώην πρόεδρος, ο οποίος σήκωαε ασπίδα προστασίας για τον Λέλεκα, λίγα 24ωρα μετά τον υποβιβασμό και τον χαρακτήρισε εγγύηση για το μέλλον του συλλόγου.
Ακόμη, ο Λέλεκας αναφέρθηκε στην ανάγκη να συνεχιστεί το έργο στις υποδομές, όπου ο ΠΟΑ μετράει 300 παιδιά και μάλιστα σχεδιάζει να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις του, δοκιμάζοντας και εκτός του προαστείου.
Αλλά και για την παρακολούθηση απο ξένους σκάουτερ που έχουν τα ταλεντάκια της ομάδας, μέσα απο τα κάμπ που κάνει.
Ανθρωποι της Τορίνο, της Κάλλιαρι απο το εξωτερικό, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, απο την Ελλάδα ήταν στο πρόσφατο καμπ, για να τσεκάρουν τους μικρούς άσους της ομάδας και γιατί όχι να ανοίξουν την πόρτα τους σε κάποιους απο αυτούς στις ομάδες τους.
Ενώ μας ανέλυσε και το όνειρο της συμμετοχής, κάποια στιγμή του ΠΟΑ σε μια επαγγελματική κατηγορία, εφ΄όσον υπάρξουν οι προυποθέσεις.
Οπως είπε όταν στο παρελθόν ο ΠΟΑ, βρέθηκε κοντά είχαν γίνει προχωρημένες συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές, μια ιταλική εταιρεία, αλλά τους ενδιέφερε μόνο, αν η ομάδα ήταν επαγγελματική.
Ανέφερε όμως ότι «δεν θα βάλω ποτέ την ομάδα, σε περιπέτειες και μπελάδες».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Γιώργου Λέλεκα στο WINNER.

Read 101 times Last modified on Wednesday, 01 June 2022 13:54
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media