Print this page

Εχει όραμα να υπογράψει σαν πρόεδρος το νέο γήπεδο του ΟΦΗ

18 May 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

"Το όνειρο μου είναι να βάλω την υπογραφή μου σαν πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο νέο γήπεδο του ΟΦΗ" ανέφερε ο Γιάννης Δανδάλης, σε συνέντευξη του στο WINNER της τηλεόρασης CRETA, μετά την επανεκλογή του, στην προεδρία του αθλητικού σωματείου, στην οποία βρίσκεται εδώ και 9 χρόνια και συνεχίζει.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μίλησε για τις εκλογές, το νέο ισχυρό Δ.Σ., τις τάσεις που υπάρχουν μέσα σε αυτό, τις σχέσεις του με την ΠΑΕ ΟΦΗ, τον Μιχάλη Μπούση και τον Μηνά Λυσάνδρου, αλλά και το αθλητικό κέντρο που θέλει να φτιάξει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, στο γήπεδο που διαθέτει στην Αμμουδάρα (στην περιοχή του πρώην Καρφούρ).
Για το θέμα του γηπέδου, ο πρόεδρος του ΟΦΗ χαρακτήρισε «μπαλώματα» τις ενέργειες αναβάθμισης του Γεντί Κουλέ, καθώς θεωρεί ότι το γήπεδο με την παλαιότητα του, δεν μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο ανέφερε ότι δεν μπαίνει εμπόδιο αλλά στηρίζει την προσπάθεια της ΠΑΕ, προς αυτήν την κατευθυνση.
Υπογράμμισε ωστόσο, ότι η οικογένεια του ΟΦΗ, θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει την προσπάθεια διεκδίκησης, μέσω του κράτους, όπως έχουν κάνει και άλλες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, της κατασκευής ενός νέου σύγχρονου γηπέδου 10-12 χιλιάδων θεατών.
Μάλιστα ο ίδιος θεωρεί ότι ο ΟΦΗ πρέπει να κινηθεί προς της δημοτικές εκτάσεις περιμετρικά του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, όπου θα μπορούσε να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο.
Ο Γιάννης Δανδάλης, μίλησε για τις σχέσεις με την ΠΑΕ ΟΦΗ, τη συνεργασία με τον Μηνά Λυσάνδρου, για τον οποίο είπε ότι ειναι η καλύτερη συνεργασία που είχε ποτέ με στέλεχος της ΠΑΕ, για τον ιδιοκτήτη Μιχάλη Μπούση, τον οποίο χαρακτήρισε ευλογία για τον ΟΦΗ.
Ακόμη μίλησε για το θέμα του σήματος, που έφερε μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων. Εξέφρασε την αντίθεση του, για τον τρόπο που επικοινωνιακά η ΠΑΕ, χειρίστηκε το θέμα αυτό, ανέφερε ότι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, θα έχει πάντα το μητρικό σήμα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι το σοβαρό αυτό ζήτημα δεν κλόνησε τις σχέσεις με την ΠΑΕ καθώς θεωρεί ότι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ δεν μπορεί να υποδείξει στον ιδιοκτήτη, πως θα κινηθεί στο θέμα αυτό.
Ο Γιάννης Δανδάλης μίλησε για τις εκλογές, την πετυχημένη γενική συνέλευση που έγινε, το δυνατό διοικητικό σχήμα που εξελέγη, αλλά και τις τάσεις που υπάρχουν μέσα σε αυτό, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι «όλοι κινούνται κάτω απο την ομπρέλα του προέδρου».
Ωστόσο, όπως είπε «όλοι είναι κάτω απο την ομπρέλα του προέδρου».
Σε μια συνέντευξη των μεγάλων αποκαλύψεων, ο Γιάννης Δανδάλης, μίλησε και για το γήπεδο του ΟΦΗ στο «Καρφούρ», για το οποίο είπε ότι υπάρχει σχέδιο αξιοποίησης, για ένα αθλητικό κέντρο, που θα προσφέρει στο σύλλογο και θα πρέπει μαζί με την Περιφέρεια και το Δήμο Γαζίου, να συνεργαστούν, ώστε να γίνει ένα αθλητικό κέντρο, που θα φιλοξενεί διάφορα αθλήματα και θα προσφέρει στην κοινωνία, αλλά και στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Δείτε παρακάτω την συζήτηση με τον Γιάννη Δανδάλη στο WINNER.

Read 309 times Last modified on Sunday, 22 May 2022 22:20
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media