Print this page

Αγάπη που' γινες δίκοπο μαχαίρι

10 May 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Αγάπη που' γινες δίκοπο μαχαίρι, λέει το άσμα που ταιριάζει απόλυτα, στα τεκταινόμενα στον Εργοτέλη.

Οι (πρώην) αγαπημένοι Μάγκεντ Σάμι και Γιώργος Τουτζάρης, ανταλλάζουν αιχμές και ο σύλλογος, δείχνει μια εικόνα, καθ' όλου τιμητική για αυτόν.

Ενώ, όλοι εμείς, που γνωρίζαμε τη σχέση του αφεντικού (Σάμι) με το δεξί του χέρι (Τουτζάρη), πέφτουμε απο τα σύννεφα, για .ολα αυτα που συμβαίνουν, αλλά κα το πως εξελίχθηκε η μεταξύ τους, σχέση.

Ο Γιώργος Τουτζάρης, ο πρώην Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ και ουσιαστικά ο άνθρωπος που έτρεχε την ομάδα για λογαριασμό του Αιγύπτιου ιδιοκτήτη του Εργοτέλη, τα βρόντηξε, μετά απο 5 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και μετακόμισε στην ομάδα της Κηφισιάς.

Για την ακρίβεια, είχε παραιτηθεί απο τον Φεβρουάριο και το είχε ανακοινώσει και στους παίκτες (προφανώς και στο  ιδιοκτήτη), αλλά παρέμεινε γιατί χρειαζόταν να βάζει υπογραφές.

Η απουσία του Σάμι, η στάση πληρωμών απο το Αιγύπτιο επιχειρηματία, ο οποίος στα 5 χρόνια έχει βάλει περίπου 2 εκ. ευρώ, στον Εργοτέλη, αλλά σήμερα φαίνεται να έχει συσωρευτεί ένα χρέος περί του 1 εκ. ευρώ, οδήγησε τον Τουτζιάρη στην έξοδο.

Η σχέση αγάπης με τον Σάμι, με τον οποίο μοιράστηκε κοινά όνειρα, φαίνεται ότι είχε έρθει σε αδιέξοδο.

Ο Αιγύπτιος, που επέλεξε ένα τρόπο διοίκησης με τον ίδιο απόντα, αφήνει τώρα σοβαρές αιχμές για τον πρώην συνεργάτη του και δεξί του χέρι στην ομάδα.

Απο Κάιρο και τις πυραμίδες...πυροβολεί μέσα απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον κατηγορία για προδοσία.

Οπως γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook «oι χειρότεροι άνθρωποι στη ζωή μας… είναι αυτοί που μπήκαν από την πόρτα της εμπιστοσύνης και βγήκαν από την πόρτα της προδοσίας».

Είχαν προηγηθεί κάποια δημόσια παράπονα του Τουτζάρη με δηλώσεις πίκρας για τον Σάμι και το γεγονός ότι οικονομικά δεν ανταποκρίθηκε και η ομάδα είναι απλήρωτη με προσφυγές προ των πυλων.

Ο Σάμι, επανήλθε με δεύτερο-ακόμη πιο αιχμηρό ποστ. Οπως λέει  «αν και ένας «μάνατζερ» αποφάσισε να αφήσει δειλά τον Εργοτέλη για άλλο σύλλογο πριν λήξει το συμβόλαιό του, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παλεύουν για αυτήν την ομάδα. Μπορεί να μην είμαι εκεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με νοιάζει ή ότι λείπω εντελώς! Ο σύλλογός μας δεν μένει «ακέφαλος», υπάρχουν ακόμα έμπιστοι άνθρωποι που ενεργούν για λογαριασμό μου και εννοώ τον Μανώλη Σεβαστάκη. Ζητώ λίγη υπομονή ακόμα… έρχονται καλύτερες μέρες!»

Το καλοκαίρι αναμένεται θερμό για τον Εργοτέλη, ενώ ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Βρέντζος, δήλωσε στο CRETA ότι θέλει να επιστρέψει. Για πολλούς είναι η μόνη λύση, αλλά θα εξαρτηθεί απο την σταση του Σάμι, τα χρήματα που ζητάει, αλλά και το χρέος της ομάδας (1 εκ. ευρώ).

Πάντως και η περίπτωση του Μανώλη Σεβαστάκη, τον οποιο ο Σάμι χαρακτηρίζει "έμπιστο" και οι πρωτοβουλίες που θα λάβει δεν θα πρέπει να περνάει απαρατήρητη. Ο Σεβαστάκης είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής στην οικογένεια του Εργοτέλη και φαίνεται ότι σε αυτή τη φάση είναι πρόσωπο-κλειδί.

 

Read 253 times Last modified on Saturday, 14 May 2022 21:35
Rate this item
(0 votes)

Latest from george