Print this page

O τερματοφύλακας των τίτλων: 4 πρωταθλήματα, με 4 διαφορετικές ομάδες στην Κρήτη

29 Apr 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

H ομάδα που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, στο τοπικό, πρέπει να κάνει μια ...απλή κίνηση: Να πάρει τερματοφύλακα τον Βαγγέλη Δημαράκη!

Το έκανε ο Γιούχτας και το πήρε. Το έκανε η ΑΕ Μυλοποτάμου (Ρέθυμνο) και σήκωσε την κούπα. Το έκανε η Δαμάστα το ίδιο και αυτή.

Το έκανε φέτος και το Τυμπάκι (Α1 ΕΠΣΗ), πρωταθλήτρια επίσης!

Ο άνθρωπος, έχει το...κοκαλάκι της νυχτερίδας!.

4 τίτλοι, σε 4 διαφορετικές ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Με τον ...τερματοφύλακα των τίτλων Βαγγέλη Δημαράκη, είχαμε την ευκαιρία, να συζητήσουμε στο WINNER της τηλεόρασης CRETA, για την τέταρτη σερί κούπα, που σήκωσε με το Τυμπάκι, αλλά και το μυστικό της επιτυχίας του.

Ο 30χρονος γκολκίπερ που είναι Κορίνθιος στην καταγωγή, αλλά έχει και κάποιες κρητικές ρίζες, ήρθε στο νησί για πρώτη φορά πριν απο 8 χρόνια (τον έφερε ο Βασίλης Καραΐσκος για λογαριασμό του Γιούχτα) και έμελλε να γίνει Κρητικός!

Το Τυμπάκι, η προοπτική και η δυναμική που έχει ως ομάδα, τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, ήταν μερικά απο τα θέματα που συζητήσαμε με τον τερματοφύλακα που χαρίζει τίτλους στις ομάδες που τον εμπιστεύονται!

Μας μίλησε με θερμά λόγια, για την προσπάθεια του Τυμπακίου να ξαναζωντάνεψε το ποδόσφαιρο της Μεσαράς, τις συνθήκες που βρήκε στην ομάδα, αλλά και την προσπάθεια στα μπαράζ για άνοδο στην Γ’ Εθνική, όπου ο ΑΟΤ θα κοντραριστει με άλλους 6 πρωταθλητές, για 3 εισιτήρια ανόδου.

Με τον ιστορικό Αρη Πετρούπολης απο την Αθήνα, την πολύ ισχυρή ομάδα Ελλάς Ποντίων απο τον Πειραιά, η οποία κέρδισε στον τελικό την πρωταθλήτρια στην Γ’ Εθνική Προοδευτική, τον επίσης ιστορικό Βύζαντα Μεγάρων, αλλά και τις ομάδες απο την Κρήτη, τον Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη (πρωταθλητής Χανίων), τη Νίκη Σητείας (πρωταθλητής Λασιθίου), και τον Αστέρα Περάματος (πρωταθλητής Ρεθύμνου).

«Εδώ που φτάσαμε θα τα δώσουμε όλα για να ανεβάσουμε την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Το κλειδί για μας θα είναι η έδρα. Αν πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας, θα τα καταφέρουμε» λέει ο Βαγγέλης Δημαράκης, ο οποίος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, λέει ότι «δώσαμε απαντήσεις σε εκείνους που μας αμφισβήτησαν. Απο την δεύτερη αγωνιστική μας είχαν τελειωμένους. Αλλά τα καταφέραμε».

Δείτε στο παρακάτω VIDEO την συζήτηση με τον Βαγγέλη Δημαράκη στο WINNER της τηλεόρασης CRETA.

Read 306 times Last modified on Wednesday, 04 May 2022 14:22
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media