Print this page

Κουβαλάει...σταυρό ο μπασκετικός ΟΦΗ

21 Apr 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

«Σηκώνουμε το δικό μας σταυρό» ανέφερε με νόημα στο WINNER της τηλεόρασης CRETA ο προπονητής της ομαδας μπάσκετ του ΟΦΗ Βασίλης Ράλλης, φανερά καταπονημένος και απογοητευμένος, απο την δύσκολη θέση που έχει περιέλθει η ομάδα του, στην μάχη της σωτηρίας στη Β’ Εθνική μπάσκετ.
Στον ΟΦΗ, θα κάνουν Πάσχα με...αγωνία, καθώς οι δυο ήττες απο τον Αρη Νίκαιας, έχουν φέρει το σύλλογο σε κίνδυνο.
Τρείς στροφές πριν το φινάλε, ο ΟΦΗ ακροβατεί με τον κίνδυνο και φαίνεται ότι θα χρειαστεί δυο νίκες στα παιχνίδια με Πανιώνιο και Δούκα (έξω) και Χανιά (μέσα), αλλά θα του φτάσει ίσως και μια νίκη, αν τα αποτελέσματα των υπολοίπων διεκδικητών, είναι ευνοικά.
Ο ΟΦΗ δεν θέλει με τίποτα, νίκη του Ηλυσιακού επί της πρωταθλήτριας ομάδας των Μεγάρων, την τελευταία αγωνιστική, αλλά έχει ένα αβαντάζ στις τριπλές και τετραπλές (!) ισοβαθμίες με Πανιώνιο, Ηλυσιακό, Αρη Νίκαιας, αλλά όχι στην διπλή ισοβαθμία με τον Αρη Νίκαιας, απο τον οποίο ο ΟΦΗ έχει χάσει δυο φορές στο τελευταίο διάστημα!
Μάλιστα η τελευταία ήττα-μαχαιριά στο κλειστό του ΒΑΚ, ήρθε ενώ ο ΟΦΗ είχε προηγηθεί 20 πόντους στο παιχνίδι!
«Βγάλαμε τα μάτια μας» λέει ο Βασίλης Ράλλης, ο οποίος θεωρεί ότι ο ΟΦΗ θα έπρεπε να έχει τελειώσει με την σωτηρία και όχι να «βασανίζεται» στο φινάλε του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, μίλησε ακόμη για τον COVID-19 που έχει επηρεάσει πολύ την ομάδα του ΟΦΗ, αλλά και το χαμηλό μπάτζετ της ομάδας, που δεν είναι ανάλογο, του διαμετρήματος του ΟΦΗ, αλλά και της κατηγορίας.
Ακόμα και έται όμως, θεωρεί ότι ο ΟΦΗ είχε την εμπειρία, να είχε ολοκληρώσει το στόχο της σωτηρίας, αλλά δεν το έχει κάνει και θα πρέπει να καταθέσει ψυχή στο γήπεδο, στα τρία τελευταία παιχνίδια για να τα καταφέρει.

Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη για τον ΟΦΗ.
Οπως έχει έρθει η κατάσταση, ίσως ο μεγάλος τελικός του ΟΦΗ, να είναι το παιχνίδι της τελευταίας αγωνστικής με τα Χανιά και ο Βασίλης Ράλλης, κάλεσε τους φιλάθλους του ΟΦΗ, να γεμίσουν το γήπεδο, για να κατακτηθεί η νίκη, που ίσως σημάνει και την σωτηρία της ομάδας.

Δείτε παρακάτω την συζήτηση με τον Βασίλη Ράλλη στο WINNER της τηλεόρασης CRETA.

Read 301 times Last modified on Thursday, 28 April 2022 16:43
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media