Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Με τον 24χρονο Ρεθυμνιώτη αριστερό μπάκ του Εργοτέλη Γιώργο Σερβιλάκη, συζητήσαμε στο WINNER της τηλεόρασης CRETA τη φετινή πορεία της ομάδας του Εργοτέλη, η οποία θα μπορούσε όπως μας είπε ο ίδιος να είναι καλύτερη, αν δεν υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα, που υπάρχουν σε όλες τις ομάδες της κατηγορίες.
Ο Σερβιλάκης, ανέφερε ότι απο τον Ιανουάριο και μετά, ο στόχος του Εργοτέλη, ήταν αποκλειστικά η παραμονή και είναι σημαντικό ότι ο στόχος αυτός εξασφαλίστηκε, μερικές αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Ο Κρητικός αμυντικός, αναφέρθηκε ακόμη στη συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Μπαδήμα, αλλά και στις προσωπικές του επιδόσεις, που όπως είπε, θα μπορούσε να ήταν καλύτερες.
Ο αμυντικός του Εργοτέλη, υιός του άλλοτε Ρεθυμνιώτη άσου της ΕΑΡ Αντώνη Σερβιλάκη, μας μίλησε για τα ποδοσφαιρικά του όνειρα, την επιθυμία του να παίξει στην Α' Εθνική, ενώ αναφέρθηκε με έμφαση στο πέρασμα του, για 7 χρόνια απο τις υποδομές του Παναθηναϊκού, στον οποίο εντάχθηκε σε ηλικία 13,5 ετών και πέρασε όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Μάλιστα αυτή η εμπειρία, τον έχει αγγίξει τόσο, που θεωρεί τον Παναθηναικό σπίτι του, όπως μας είπε.
Ο Σερβιλάκης μας μίλησε ακόμη και για το επικείμενο Ηρακλειώτικο ντέρμπι, με τον Ηρόδοτο, ίσως παίξει μια κατηγορία, τόνισε ότι ο Εργοτέλης θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ για τον Ηρόδοτο, εξέφρασε την άποψη, ότι βάσει υλικού, περίμενε ότι θα έχει εξασφαλίσει την σωτηρία του.
Δείτε παρακάτω τη συζήτηση με τον Γιώργο Σερβιλάκη