Print this page

Ο Εργοτέλης δεν θα χαθεί

30 Mar 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

"Ο Εργοτέλης είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα χαθεί, ακόμα και αν ο κύριος Σάμι αποχωρήσει. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι στην κρίσιμη ώρα, θα είναι εκεί και θα βοηθήσουν την ομάδα. Ο Εργοτέλης έχεις τις βάσεις και τα θεμέλια. Αν δεν είχε θα ήταν πολύ δύσκολο" ανέφερε ο Γενικός Αρχηγός του Εργοτέλη Σταύρος Λαμπράκης στο WINNER της τηλεόρασης CRETA, με φόντο το "θερμό" καλοκαίρι που αναμένεται στο σύλλογο.

Ο Λαμπράκης ανέφερε ότι το πιο πιθανό σενάριο σήμερα, είναι να αποχωρήσει ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι οριστικό και επίσημο ακόμη.

 "Ο κύριος Σάμι έχει κουραστεί, απο όλα αυτά που συμβαίνουν στην Σούπερ Λίγκ 2. Η βιαστική αναδιάρθρωση που έγινε φέτος, δημιούργησε περισσότερο κακό παρά καλό, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Δεν είναι δυνατόν οι ομάδες τα προηγούμενα χρόνια να έχουν 400-500 χιλιάδες έσοδα και φέτος να έχουν πάρει 30-35 χιλιάδες ευρώ. Οχι μόνο ο κύριος Σάμι, αλλά και άλλοι ιδιοκτήτες θα φύγουν με αυτήν την κατάσταση. Είμαι σίγουρος, ότι αν υπήρχε ένα οργανωμένο πλαίσιο εσόδων, ο κύριος Σάμι, θα συνέχιζε" ανέφερε ο Σταύρος Λαμπράκης, ο οποίος ανέφερε για τον Αιγύπτιο επιχειρηματία ότι "έχει βάλει όλα αυτά τα χρόνια αρκετά χρήματα. Η ομάδα δεν πήγαινε με αυτόματο πιλότο. Κάποιος πλήρωνε για να είναι εκεί που βρίσκεται".

"Η Σούπερ Λίγκ 1 είναι το ρετιρέ στα έσοδα, ενώ η Σούπερ Λίγκ 2, το υπόγειο, που μπορεί να σου κόψουν το νερό και το ρεύμα. Πως είναι δυνατόν με αυτά τα δεδομένα, να ζητάμε να λειτουργεί η δεύτερη κατηγορία, το ίδιο με την πρώτη;" τόνισε με νόημα ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, o οποίος σημείωσε ότι το 80% των ομάδων της κατηγορίας, έχουν απλήρωτους παίκτες και προπονητές, για 3 έως και 8 μήνες!

Για την φετινή πορεία του Εργοτέλη, ανέφερε ότι "ο Εργοτέλης κέρδισε όλες τις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις. Αλλά έχασε πάνω απο 20 βαθμούς, απο τις ομάδες που είναι χαμηλά. Αν είχαμε πάρει τους μισούς απο αυτούς τους βαθμούς, θα ήμασταν στην τετράδα. Δυστυχώς δεν είχαμε την κυνικότητα και την αποτελεσματικότητα που χρειαζόταν στα παιχνίδια αυτά".

Ο Λαμπράκης τόνισε ακόμη, ότι και φέτος ο Εργοτέλης, μπορεί να στείλει παίκτες στην Σούπερ Λιγκ 1, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για αρκετά παιδιά.

Ενώ για το δικό του μέλλον στο σύλλογο, αρκέστηκε να πεί ότι "εγώ θέλω να βλέπω τον Εργοτέλη δυνατό και να υπάρχει διοικητική και οικονομική ηρεμία και να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο".

Δείτε παρακάτω τη συζήτηση με τον Σταύρο Λαμπράκη στο WINNER.

Read 285 times Last modified on Saturday, 02 April 2022 20:55
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media