Print this page

Καρέ-καρέ οι στιγμές αγωνίας: «Φοβήθηκα μήπως του έχει γυρίσει η γλώσσα»

22 Mar 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

«Περάσαμε όλοι ένα σοκ. Φοβήθηκα μήπως του έχει γυρίσει η γλώσσα» μας είπε στο WINNER της τηλεόρασης CRETA ο αρχηγός του Γιούχτα, Μηνάς Τζανής, για τον σοκαριστικό τραυματισμό του συμπαίκτη του Μιχαλανδρέα Νύκταρη, ο οποίος συγκρούστηκε με το κεφάλι με αντίπαλο, στο παιχνίδι Γιούχτας-ΑΟΑΝ 1-1 και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο ευτυχώς, την γλύτωσε με μια διάσειση.
Ο Τζανής ως αρχηγός και με μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα, ήταν ο πρώτος που έτρεξε πάνω απο τον συμπαίκτη του, ο οποίος έπεσε λιπόθυμος στο χορτάρι, μετά την σφοδρή σύγκρουση, με το κεφάλι.
«Φοβηθήκαμε όλοι πάρα πολύ» μας είπε, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός.
«Οταν συνήλθε μας ρωτούσε πόσο πάμε. Καταλάβαμε ότι δεν ήταν καλά, όταν σηκώθηκε. Είμαστε όλοι κοντά του. Ολη η οικογένεια του Γιούχτα. Πήγαμε στο νοσοκομειο και τον είδαμε, είναι καλά, ευτυχώς. Δοξα το Θεό, ήταν τυχερός στην ατυχία του και επέστρεψε στο σπίτι του».
Ο Τζανής μας μίλησε ακόμη για την άμεση επέμβαση όλων στο περιστατικό, καθώς δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο.
«Εσπρωξα το γιατρό μέσα, γιατί περίμενε την άδεια του διαιτητή. Το ασθενοφόρο το κάλεσε ένα φίλαθλος του Γιούχτα. Ευτυχής ήρθε γρήγορα».
Για την επιμονή του ποδοσφαιριστή, να συνεχίσει το παιχνίδι, ο Μηνάς Τζανής μας είπε «όλοι θέλουμε να παίζουμε, ακόμα και με σπασμένα χέρια και πόδια. Το έχω κάνει και εγώ. Αυτή είναι η δουλειά μας, το πάθος μας και η αγάπη μας, αλλά πάνω απο όλα είναι η υγεία μας» ενώ μας είπε ότι πάνω στη ζάλη του, ο Μιχαλανδρέας Νύκταρης, του έλεγε «μη φοβάσαι, η ομάδα θα σωθεί».
Ο Τζανής αναφέρθηκε και σε άλλο αντίστοιχο περιστατικό που έχει αντιμετωπίσει.
Οπως είπε «ήταν ένα παιχνίδι του ΠΟΑ με την ΑΕΚατσαμπά, γύρισε η γλώσσα του ποδοσφαιριστή Τσουπάκη και τον έσωσε ο προπονητής μας, ο Παύλος Δερμιτζάκης.Απο τότε όταν δω τέτοιο περιστατικό, τρέχω αμέσως να δω τη γλώσσα και να βοηθήσω τον παίκτη, να τον γυρίσουμε, στο πλάι».

Στην συζήτηση και η δημοσιογράφος του CRETA Χρύσα Ζερβού, ήταν οποία ήταν στο γήπεδο και μπροστά στο περιστατικό και μας περιέγραψε καρέ-καρέ την αγωνία όλων στο γήπεδο των Αρχανών.

Για το ασθενοφόρο, που δεν υπήρχε στο γήπεδο και ήρθε σχετικά γρήγορα, αλλά και τις στιγμές αγωνίας στο γήπεδο, μέχρι να έρθουν τα ευχάριστα μαντάτα απο το νοσοκομείο, ότι ο παίκτης είναι καλά.

Δείτε παρακάτω τη συζήτηση στο WINNER της τηλεόρασης CRETA.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Οταν συνήλθα ρώτησα, με ποιά ομάδα παίζουμε;"

Read 183 times Last modified on Sunday, 27 March 2022 22:48
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media