Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Δεν άρεσε στο Λίντο, σε κάποιους Παναθηναϊκούς, που ο Λευτέρης Αυγενάκης, θα παρέδιδε το Κύπελλο, στα πράσινα κορίτσια που κατέκτησαν την κούπα μετά απο 12 χρόνια!
Ωστόσο, δεν γνώριζαν, ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, συνδέεται με στενή φιλία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Τάκη Μαλακατέ και οι δυο άνδρες έχουν, εξαιρετικές σχέσεις.
Αυτό επιβεβαιώθηκε, απο τα χαμόγελα και τα πειράγματα μεταξύ τους, πριν την απονομή, παρουσία και του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου.
O Ηρακλειώτης Υπουργός είχε φιλίες και στην διοίκηση της ομάδας της Σαντορίνης (ΑΟ Θύρας), που έκανε θαυμάσια παρουσία στο Final-4.
Ο Αυγενάκης έδωσε το τρόπαιο, στην αρχηγό του Παναθηναϊκού, Εύα Χαντάβα και εκείνη το σήκωσε στο Λίντο, με τον Παναθηναϊκό να αναδεικνύεται δίκαιος Κυπελλούχος, κάτι που δεν αμφισβήτησε κανείς, καθώς ήταν το μεγάλο φαβορί και το απέδειξε στο γήπεδο.