Print this page

Το χατ-τρικ του Γιακουμάκη

21 Feb 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Hρακλειώτης επιθετικός Γιώργος Γιακουμάκης, έκανε χατ-τρικ και υπέγραψε τη νίκη της Σέλτικ στο ματς με την Νταντί (3-2) έτσι βοήθησε την ομάδα του, να πάει στο +3 από τη Ρέιντζερς, στη μάχη του τίτλου, για το πρωτάθλημα της Σκωτίας (66 η Σέλτικ, 63 η Ρέιτζερς που έμεινε στο 1-1).

Ο Μούλεν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 26′, αλλά δώδεκα λεπτά μετά τα πάντα είχαν αλλάξει.

Ο Γιακουμάκης σκόραρε στο 34′ και το 38′ και το ματς ήρθε τούμπα.

Ωστόσο, η Νταντί δεν παράτησε το ματς. Το έφερε στα ίσα στο 60′ με τον Σουίνεϊ (2-2) και η λύτρωση ήρθε λίγο πριν το φινάλε για τους γηπεδούχους.

Από πάσα του Ράλστον ο Γιακουμάκης, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, έκανε το χατ τρικ και ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. 

Ο περσινός πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία, έχοντας πλέον ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν στην αρχή τη σεζόν, έχει βρεί το ρυθμό του και τον καλό του εαυτό και βοηθάει ουσιαστικά την Σέλτικ.

"Nιώθω φανταστικά. Το περίμενα πως και πως να σκοράρω με τη Σέλτικ. Να βοηθήσω την ομάδα μου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυξήσαμε την διαφορά απο τους αντιπάλους μας.

Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Εχουμε προσωπικότητες. Κερδίσαμε και αυτό μετράει περισσότερο" ανέφερε ο Ηρακλειώτης επιθετικός που ήταν ο άνθρωπος του αγώνα.

Ο Γιακουμάκης άρχισε να διαψεύδει εκείνους που έλεγαν ότι η Σέλτικ είναι μεγάλο ταβάνι για αυτόν και ότι δεν έχει σχέση με την Ολλανδική Φένλο, με την οποια πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος είναι σε καλή κατάσταση, έχει αυτοπεποίθηση και το δείχνει και σε αυτό το δεύτερο μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του!

Δείτε παρακάτω τα γκολ του Ηρακλειώτη επιθετικού.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του στο επίσηο κανάλι της Σελτικ: 

 (18) Celtic Football Club on Twitter: "

Read 152 times Last modified on Friday, 25 February 2022 10:33
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media