Print this page

Ο ΟΦΗ μπορεί να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο

27 Dec 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

«Ο ΟΦΗ μπορεί να μπεί σφήνα και να βρίσκεται στα πλέι-οφ και να διεκδικήσει το ευρωπαικό εισιτήριο. Οπλο του είναι η σταθερότητα που δείχνει σαν ομάδα» δήλωσε στο WINNER της τηλεόρασης CRETA ο άλλοτε τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης, o οποίος μίλησε και για την απόφαση του να δουλέψει στην Κρήτη, αναλαμβάνοντας τον ΟΦΙεράπετρας.

Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα, με εμπειρία απο το πρωτάθληματης Σούπερ Λιγκ ανέφερε ότι ο ΟΦΗ δουλεύει πλέον σε ευρωπαικά πρότυπα, τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στις υποδομές και για τον ίδιο δεν ήταν έκπληξη η νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς το κρητικό συγκρότημα, παρουσιάζει φέτος, μια εξαιρετική ομάδα, η οποία για τον ίδιο, μπορεί να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Βεργέτης ανέφερε για τον ΟΦΗ, ότι, δεν είναι η ομάδα που εντυπωσιάζει, αλλά δεν είναι και η ομάδα που θα διαλυθεί στο παιχνίδι και έχει μια σταθερή πορεία, η οποία την έχει οδηγήσει μέχρι τώρα στις θέσεις των πλει-οφ και μπορεί να παραμείνει σε αυτήν.

Ο Στάικος Βεργέτης, αν και δεν θέλησε να κατονομάσει παίκτες που έχει διακρίνει απο τον ΟΦΗ, μίλησε για την μεσαία γραμμή της ομάδας, που ξεχωρίζει.

Για τη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, θεωρεί ότι εκτός απο Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, οι Παναθηναικός, ΟΦΗ και Αρης, θα παλέψουν, ενώ για την πρώην ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης, ανέφερε, ότι του λείπει η σταθερότητα.

Για την μάχη του τίτλου, θεωρεί ότι παρά την διαφορά πουέχει χτίσει ο Ολυμπιακός, θα κάνει λάθος, αν πιστέψει ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει απο τον Ιανουάριο, καθώς θεωρεί ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα αντιδράσουν.

Ενώ για τον ΟΦΙεράπετρας και για την απόφαση του, να δουλέψει στην Σούπερ Λίγκ 2 και στην Κρήτη, τόνισε ότι η προσέγγιση απο τον πρόεδρο της ομάδας, Θανάση Χηνόπουλο τον έκανε να πεί το ναί και δεν το έχει μετανιώσει.

Θεωρεί ότι ο...άλλος ΟΦΙ της Κρήτης, έχει όλα τα φόντα ναπαραμείνει στην κατηγορία και να καθιερωθεί σε αυτήν.

Δείτε την συνέντευξη ΕΔΩ

Read 221 times Last modified on Thursday, 30 December 2021 15:35
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media