Print this page

Η νίκη καριέρας επί του Ολυμπιακού, η δικαίωση με Λεβαδειακό και το διαζύγιο με τον Εργοτέλη

13 Dec 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο Ηρακλειώτης προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης, εντυπωσιάζει με τον Λεβαδειακό: Κέρδισε στο Κύπελλο τον Ολυμπιακό με 3-2, σε μια κορυφαία για τον ίδιο, στιγμή προπονητικής καριέρας!

Απέκλεισε απο το Κύπελλο τον Σουπερλιγκάτο Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει τον Λεβαδειακό στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Σούπερ Λίγκ Λίγκ 2!

Με τον Γιάννη Ταουσιάνη, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε στο WINNER της τηλεόρασης CRETA, για τη νέα του αυτή προπονητική επιτυχία, μετά το εξαιρετικό έργο που παρουσίασε δυο χρόνια στον Εργοτέλη, τον οποίο έφερε, σε μια τρομερή περσινή υπέρβαση, ένα βήμα, απο τα σαλόνια τη μεγάλης κατηγορίας.

«Η νίκη επί του Ολυμπακού, είναι απο πλευράς ονόματος η μεγαλύτερη στην καριέρα μου και ας έπαιζε ο αντίπαλος, με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα» σημειώνει ο Ηρακλειώτης προπονητής , για να προσθέσει με νόημα ότι «απο εκεί και πέρα, οι στιγμές που έζησα πέρσι στον Εργοτέλη, με κάποιες νίκες, ήταν επίσης μεγάλες».

Ο Γιάννης Ταουσιάνης, δηλώνει δικαιωμένος για την απόφαση του, να μετακομίσει το καλοκαίρι απο το Ηράκλειο, στη Λιβαδειά.

Αφήνοντας την «ησυχία» που είχε στον Εργοτέλη, για την πίεση του πρωταθλητισμού στον Λεβαδειακό, ο οποίος έχει θέσει φανερά τον στόχο, της επιστροφής στην Σούπερ Λίγκ 2.

«Ο Λεβαδειακός, είναι ομάδα Σούπερ Λίγκ στη συνείδηση όλων» λέει με νόημα ο Γιάννης, σε ότι αφορά τις συνθήκες δουλειάς και την οργάνωση που έχει βρεί στην ομάδα, που εργάζεται.

Ενώ στο ερώτημα για το αν είχε ρίσκο η επιλογή του, είπε ότι «η δουλειά του προπονητή έχει έτσι και αλλιώς μεγάλο ρίσκο. Ολοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος».

Ο Ταουσιάνης επίσημαίνει ακόμη ότι «η πίεση της δουλειάς σε ένα υψηλότερο επίπεδο στόχων» ήταν για αυτον ένα μεγάλο κίνητρο να πεί το ναί στον Λεβαδειακό, για τον οποίο λέει ότι διατηρεί ακόμη ένα δυνατό brand name και θέλει να επιστρέψει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία.

Για το διαζύγιο με τον Εργοτέλη και την απόφαση του να φύγει, παρά την επιθυμία της διοίκησης να συνεχίζουν μαζί, λέει ότι «για όλα τα πράγματα υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος», ωστόσο επισημαίνει τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τους ανθρώπους του συλλόγου, ενώ προβλέπει ότι «και φέτος ο Εργοτέλης, μπορεί να βαδίσει στα περσινά επίπεδα, γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Ο Ταουσιάνης μίλησε ακόμη για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2, για το οποίο το φετινό μειονέκτημα που έχει εντοπίσει σε αντίθεση με πέρσι, είναι οι άσχημοι αγωνιστικοί χώροι, στους οποίους δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο, παρ’ ότι όπως λέει στην κατηγορία υπάρχουν ομάδες που θέλουν να δημιουργήσουν και προπονητές με καλές ιδέες στο ποδόσφαιρο.

Δείτε στο πρακάτω VIDEO την συνέντευξη με τον Γιάννη Ταουσιάνη.

Δείτε την συνέντευξη και εδώ

 

Read 278 times Last modified on Monday, 20 December 2021 14:27
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media