Print this page

"Ντού" και ένταση σε γήπεδο στην Κρήτη

14 Nov 2021 Written by

 Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Aπαγορευτικό για καρδιακούς, αλλά και επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα ΑΟΑΝ-Πόρος, στο κρητικό ντέρμπι της Γ' Εθνικής.

Το παιχνίδι έληξε 0-0 με την ομάδα του Πόρου, να αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, απέναντι στον πρωτοπόρο.

Με δέκα παίκτες απο το 41' η ομάδα του Πόρου, άντεξε στην πίεση του ΑΟΑΝ και πανηγύρισε ένα μεγάλο πόντο.

Οι γηπεδούχοι στο 94' έχασαν πέναλτι με τον τερματοφύλακα του Πόρου Ζαφείρη, να αναδεικνύεται σε πρόσωπο του αγώνα και τον Παπαδόπουλο, του ΑΟΑΝ, μοιραίο, επειδή αστόχησε να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Αυτό το φινάλε, ανέβασε τα νεύρα στο τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην εξέδρα.

Οι παράγοντες του Πόρου, υποστηρίζουν ότι προπηλακίστηκαν απο οπαδούς των γηπεδούχων, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασαργιωτάκης, δεν παρέλειψε να εκφράσει με ανάρτηση του στο Facebook τις αιχμές του για την φιλοξενία που έτυχε η ομάδα του.

Οπως έγραψε "το μεγάλο σωματείο δεν είναι αυτό που έχει χρόνια στην πλάτη του, αλλά πρέπει να είναι απο την συμπεριφορά του".

Ενταση υπήρξε και στα αποδυτήρια με φιλάθλους των γηπεδούχων να πετάνε αντικείμενα και καπνογόνα, αλλά και να μαζεύονται έξω απο τα αποδυτήρια με άγριες διαθέσεις, απέναντι στην ομάδα του Πόρου.

Η αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου, έφυγε με τη συνοδεία της αστυνομίας απο το γήπεδο.

Σε ανακοίνωση της, έκανε λόγο για "απειλές, εκφοβισμούς, υπονοούμενα και διαστροφή της αλήθειας".

Ενώ, αναφέρθηκε ακόμη και σε  ...καλησπέρες τις οποίες, όπως λέει θα ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

Οπως αναφέρει "το... καλησπέρα είναι του Θεού! Ακούσαμε τόσες πολλές... καλησπέρες σήμερα από την ομάδα του Αγίου Νικολάου που νιώθουμε υποχρεωμένοι ν' ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο δεύτερο γύρο όπως εμείς ξέρουμε. Κι επειδή είμαστε οι αποκαλούμενοι χωριάτες από τους παίκτες του Αγίου Νικολάου, συνηθίζουμε να δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο και όχι να δεχόμαστε απειλές, εκφοβισμός, υπονοούμενα και διαστροφή της αλήθειας! Ζήτω ο κρητικός όμιλος!".

Με τη σειρά της, η ομάδα του Αγίου Νικολάου, επιτέθηκε στον προπονητή του Πόρου, Ανδρέα Σκέντζο, τον οποίο χαρακτήρισε "αρνητικό πρωταγωνιστή", ο οποίος "καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά τη λήξη του προκαλούσε με απρεπείς εκφράσεις και χειρονομίες τους παίχτες αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Αγίου Νικολάου".

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ "δυστυχώς στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΑΟ Πόρου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής, εκτός από τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο, υπήρχε και ένας άλλος πρωταγωνιστής και μάλιστα αρνητικός. Ήταν ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, που καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά τη λήξη του προκαλούσε με απρεπείς εκφράσεις και χειρονομίες τους παίχτες αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Αγίου Νικολάου, στις δηλώσεις του άλλωστε παραδέχθηκε και ο ίδιος τις ενέργειες του ζητώντας συγνώμη. Ο ΑΟΑΝ σαν μεγάλη ομάδα συνεχίζει προς τον στόχο του, χωρίς να επηρεάζεται από ανθρώπους που προσπαθούν να αποσυντονίζουν την προσπάθεια του, όμως δεν δέχεται από κανέναν να προσβάλει και να προκαλεί στελέχη, ποδοσφαιριστές του, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Αγίου Νικολάου".
Η απάντηση απο τον Πόρο, δεν άργησε να έρθει. Οπως αναφέρει "η φίλαθλη κοινή γνώμη της Ελλάδας γνωρίζει το ήθος και τον χαρακτήρα του Ανδρέα Σκέντζου με τις εκατοντάδες συμμετοχές σε ομάδες υψηλών κατηγοριών. Είναι λυπηρό να διαστρεβλώνουμε την αλήθεια και να παρουσιάζουμε τις κουβέντες όπως ακριβώς μας συμφέρει και όχι όπως είναι. Ευχαριστούμε".
 
 
 
 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
 
Γ' Εθνική: Παλικάρι ο Πόρος στον Αγιο Νικόλαο-Ολα τα αποτελέσματα
 
 
 
Read 345 times Last modified on Thursday, 18 November 2021 11:41
Rate this item
(0 votes)

Latest from george