Print this page

Δύναμη ο στίβος του ΟΦΗ

11 Oct 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Η μεγάλη δύναμη του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, αναδείχθηκε για μια ακόμη χρονιά, στον ετήσιο Αγιασμό του τμήματος, που σηματοδοτεί, την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το Στάδιο Ελευθερίας, γέμισε με αθλητές του ΟΦΗ, οι οποίοι μαζί με τους γονείς τους συμμετείχαν και φέτος ενεργά στην οικογενειακή αυτή εκδήλωση του τμήματος.

«Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας τον ΟΦΗ. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για αυτά. Συνεχίστε με την ίδια αγάπη για το τμήμα στίβου του ΟΦΗ» ανέφερε ο επικεφαλής του τμήματος στίβου Παναγιώτης Αντωνακάκης, απευθυνόμενος στους γονείς των αθλητών, ενώ ευχαρίστησε τους χορηγούς του τμήματος, τον κ. Μένανδρο Παντελίδη, εκπρόσωπο της VODAFONE η οποία έχει πολυετή προσφορά στο τμήμα στίβου του ΟΦΗ και τον κ. Κώστα Φαρσάρη (Ζωοτροφές Φαρσάρης ΑΕΒΕ), που ήταν παρόντες στον Αγιασμό του τμήματος στίβου του ΟΦΗ.

Παράλληλα, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης που είναι πολύ κοντά στο τμήμα στίβου του ΟΦΗ, αλλά και τα καταστήματα Cosmosport , μέσα απο τα οποία μοιράστηκε σε πάνω απο 200 παιδιά του ΟΦΗ το νέο t-shirt του τμήματος.

Στην εκδήλωση παρέστη, σύσσωμη η διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου και ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός, αναφέρθηκε στην τοποθέτηση δυο νέων στρωμάτων επι κοντώ και ύψους που θα καλύψουν βασικές ανάγκες των αθλητών, καθώς και το νέο κλωβό ρίψεων.

Για το ταρτάν στίβου, τόνισε ότι δεν είναι ευθύνη του ΕΑΚΗ αυτό που έχει συμβεί και γίνεται προσπάθεια να λυθεί άμεσα το πρόβλημα, με την αποκατάσταση του.

Εκ μέρους του ΕΑΚΗ, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη η κ. Σημαιάκη και οι κ.κ. Νταμπακάκης, Αλεφαντινός και η υπεύθυνη του σταδίου κ. Αδαμάκη.

Παρόντες ακόμη, οι παράγοντες του ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης και Δημήτρης Αποστολάκης, οι οποίοι είναι πάντα κοντά στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ενώ απο το Δ.Σ. του συλλόγου, παραβέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτης Σπυριδάκης, ο οποίος δεν λείπει ποτέ απο δραστηριότητες του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, καθώς και οι κ.κ. Βαρβεράκης, Καμπάκας.

Λόγω υποχρεώσεων με το τμήμα βόλει του ΟΦΗ, για το Μεγάλο Φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιαννειου αθλητικού κέντρου και αφίξεων των ομάδων και προσκεκλημένων απο την Αθήνα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, δεν μπόρεσε να παραστεί, ωστόσο μετέφερε την στήριξη του και την ικανοποίηση του, για την σταθερά καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα στίβου του ΟΦΗ.

Αμέσως μετά τον αγιασμό στήθηκε το καθιερωμένο μπάρμπεκιου, με τα κάρβουνα να παίρνουν φωτιά και τα σουβλάκια με τις μπριζόλες να γίνονται ανάρπαστες!

Οι διοργανωτές, ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, ώστε να συνεχιστεί αυτή η εκδήλωση που έχει γίνει παράδοση για το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, που παραμένει ένα απο τα κορυφαία στην Ελλάδα.

 

Δείτε ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (Πηγή: Mιχάλης Τερζάκης, 6946905184).

Read 391 times Last modified on Saturday, 16 October 2021 08:53
Rate this item
(0 votes)

Latest from george