Print this page

Γνωστός φίλος του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου το θύμα του σεισμού στην Κρήτη

27 Sep 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Γνωστός φίλαθλος και παράγοντας του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ήταν ο 62χρονος Ιάκωβος Τσαγκαράκης, που καταπλακώθηκε απο τον τρούλο της εκκλησίας στον Προφήτη Ηλία, κάνοντας εργασίες την ώρα του σεισμού 5.8 ρίχτερ που έπληξε το Ηράκλειο.

Ο άτυχος εργάτης, είχε πολυετή ενασχόληση  με το ποδόσφαιρο, υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πατούχα, διετέλεσε επί πολλά χρόνια παράγοντας στην ομάδα της Βιάννου και τα τελευταία χρόνια ήταν ενεργό παραγοντικό στέλεχος του Πήγασου.

Ήταν ένα αγαπητό μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ηρακλείου και το άκουσμα του τραγικού θανάτου του, έφερε θλίψη και στεναχώρια σε όσους τον γνώριζαν.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της, η ΕΠΣΗ, αναφέρει για τον άτυχο Ιάκωβο Τσαγκαράκη, ότι  «το τοπικό ποδόσφαιρο πενθεί για τον θάνατο ενός εκλεκτού μέλους του, του Ιάκωβου Τσαγκαράκη, που έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τον σεισμό που έπληξε το Ηράκλειο. Ο άτυχος Ιάκωβος Τσαγκαράκης έχασε τη ζωή του ενώ εκτελούσε εργασίες στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι Κατά την πολυετή ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πατούχα, διετέλεσε επί πολλά χρόνια παράγοντας στην ομάδα της Βιάννου και τα τελευταία χρόνια ήταν ενεργό παραγοντικό στέλεχος του Πήγασου. Ήταν ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ηρακλείου. Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του για τον τόσο άδικο χαμό του. Καλό ταξίδι Ιάκωβε…».

Θερμά συλλυπητήρια και απο εμάς στην οικογένεια του...

 

Read 267 times Last modified on Friday, 01 October 2021 12:50
Rate this item
(0 votes)

Latest from george