Print this page

Με νέο προπονητή, μεταγραφές και ...όνειρα!

03 Aug 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Με νέο προπονητή, μεταγραφές και πολλά όνειρα ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Εργοτέλης, με στόχο να επαναλλάβει και φέτος μια ονειρεμένη χρονιά στην Σούπερ Λίγκ 2.

Στην πρώτη της ομάδας, το παρών έδωσε ο νέος τεχνικός Νίκος Μπαδήμας, αλλά και οι μεταγραφές που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Εργοτέλης, οι Τσέλιος (τερματοφύλακας), Βουτσάς (μέσος), Antonio Mico (αμυντικός).

 Η πρώτη προπόνηση, έγινε στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου, με το νέο προπονητή του Εργοτέλη, Νίκο Μπαδήμα, να τονίζει ότι "θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχίσουμε το έργο των προηγούμενων χρόνων. Θέλω να έχουμε μια καλή εικόνα στο γήπεδο η οποία να μετουσιώνεται και βαθμολογικά''.

Ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης, ανέφερε ότι "θέλω να πιστεύω θα έχουμε μια χρονιά εξίσου καλή με την περσινή και το μόνο που θα διαφέρει θα είναι το αποτέλεσμα το οποίο θα είναι φέτος ελπίζω το επιθυμητό για την ομάδα μας".

Στα μεταγραφικά, ο Εργοτέλης ψάχνεται για ένα βασικό εξάρι, για ένα σέντερ-φορ και για ένα κεντρικό αμυντικό.

Οι επαφές με τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν είναι προχωρημένες και αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

Ο Εργοτέλης που πέρσι έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, θα προσπαθήσει και φέτος, να έχει μια αξιόπιστη παρουσία στην κατηγορία, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να αναδείξει κάποια απο τα ταλαντούχα νέα παιδιά που διαθέτει.

O Eργοτέλης θα προσπαθήσει και φέτος να διατηρήσει την εξαιρετική αγωνιστική εικόνα, που είχε πέρσι, φτάνοντας πολύ κοντά στην άνοδο, στην Σούπερ Λίγκ 1.

Παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις, το ρόστερ της ομάδας, είναι αρκετά καλό και με κάποιες προσεκτικές μεταγραφικές επιλογές, θα είναι και φέτος, μια δυνατή ομάδα στην Σούπερ Λίγκ 2.

 

Δείτε παρακάτω VIDEO με τις δηλώσεις απο την πρώτη του Εργοτέλη.

Read 351 times Last modified on Friday, 06 August 2021 14:09
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media