Print this page

Ταχύτητα στα εξτρέμ

06 Jul 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Για deal του ΟΦΗ με τον 26χρονο Αυστραλό, γεννημένο στη Γκάνα, Μπρους Καμάου, κάνουν λόγο δημοσιεύματα της Αυστραλίας και της Ελλάδος και όλα δείχνουν, ότι ο γρήγορος εξτρέμ, θα είναι ο ένας απο τους δυο παίκτες που έχει κλείσει ο ΟΦΗ για την επίθεση του.
Σύμφωνα με τον Αυστραλό δημοσιογράφο David Lewis, το αστέρι της WSW (Western Sydney Wanderers), έρχεται στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ, έχοντας συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά "WSW star Bruce Kamau off to Europe to join Crete-based Greek Super League side OFI on a three-year deal. Great chance to enhance Socceroos prospects".

Ο ΟΦΗ αναζητάει παίκτες που θα του δώσουν ταχύτητα στην επίθεση και ο Καμάου, το έχει αυτό το στοιχείο, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω VIDEO.

Καλός στο ένας εναντίον ενός, πατάει περιοχή και καλή επαφή με τα δίχτυα, ο έγχρωμος επιθετικός, που είναι δεξιοπόδαρος, αλλά μπορεί να παίξει και στις δυο πλευρές της επίθεσης.

Είναι ελαφρύς, ντελικάτος και γρήγορος στο παιχνίδι του, στοιχεία, που τα έχει ανάγκη, ώστε να ανεβάσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της επίθεσης του.

Ειδικά στα "φτερά" όπου είχε φέτος μεγάλο πρόβλημα επιθετικής δημιουργίας.

Ο Καμάου έδειξε καλά πράγματα στις ομάδες της Αυστραλίας που αγωνίστηκε. Την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Western Sydney Wanderers (23 συμμετοχές, εννιά γκολ) και πριν στις Adelaide United και Melbourne City.

Απομένει να δούμε, ωστόσο, αν συμβεί το ίδιο και στην Ελλάδα.

Ο Καμάου είναι 26 ετών με καταγωγή από την Κένυα πριν μετακομίσει στην Αυστραλία σε ηλικία τεσσάρων ετών. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αδελαΐδα Ολίμπικ το 2012 πριν μετακομίσει στην Κ-21 της Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ. Το επαγγελματικό του ντεμπούτο έγινε το 2014 κόντρα στην Γουέλινγκτον Φοίνιξ. Στην Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ έμεινε μέχρι το 2016 και αφού κατέκτησε τα πάντα μετακόμισε στην Μέλμπουρν Σίτι στην οποία παρέμεινε για δύο χρόνια. Εκεί μέτρησε συνολικά 48 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Τον Μάιο του 2018 ο Καμάου έμεινε ελεύθερος και είπε το ναι στην πρόταση της Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς στην οποία βρισκόταν μέχρι τώρα έχοντας 62 συμμετοχές και 8 γκολ.

Ο Καμάου θα ανακοινωθεί απο την ΠΑΕ, τα επόμενα 24ωρα και να είναι απ το ξεκίνημα της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

 

Δείτε το νέο παίκτη του ΟΦΗ στο παρακάτω VIDEO.

 

Read 377 times Last modified on Friday, 09 July 2021 14:10
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media