Print this page

Παίρνει κάμψεις και περιμένει...

06 Jul 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο ΟΦΗ θέλει να λύσει το συμβόλαιο του 24χρονου κεντρικού αμυντικού Βαχίντ Σελίμοβιτς, ο οποίος απογοήτευσε την περασμένη αγωνιστική σεζόν, αλλά για την ώρα ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, βρίσκεται στο Ηράκλειο και "παίρνει κάμψεις" όπως μαρτυράει και η φωτογραφία που δημοσίυσε στην επίσημη σελίδα της, η κρητική ΠΑΕ.

Ο Σελίμοβιτς, ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία του ΟΦΗ, καθώς φαίνεται ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη η χρυσή τομή, ώστε να λύσει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Προφανώς, ο ποδοσφαιριστής, αναζητάει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο αυτό δεν είναι εύκολο, μετά την τραγική χρονιά, που έκανε με τον ΟΦΗ και την Εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου, με κύριο σημείο αναφοράς τα πέναλτι και τις αποβολές που "κατέγραψε" στο ενεργητικό του.

Ο ΟΦΗ έχει ήδη αποκτήσει τον 24χρονο αμυντικό Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, για την θέση του Σελίμοβιτς, ενώ αποδέσμευσε και τον αριστεροπόδαρο στόπερ Βαφέα, έχοντας αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του, τους Γιαννούλη, Διαμαντή, Βούρο, για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών και πιθανόν θα πάει για ένα ακόμη (αριστερό στόπερ), εφ' όσον αποχωρήσει ο Σελίμοβιτς.

Ο ΟΦΗ τις επόμενες ημέρες αναχωρεί για την Ολλανδία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και θέλει μέχρι τότε να έχει λύσει την υπόθεση Σελίμοβιτς και πιθανόν και κάποιες άλλες.

 

Read 271 times Last modified on Friday, 09 July 2021 10:02
Rate this item
(0 votes)

Latest from george