Print this page

Ετοιμο για μεγάλες διοργανώσεις

15 Jun 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

«Το Λίντο και το ΕΑΚΗ, έχει πλέον όλες τις προδιαγραφές, για να φιλοξενήσει Εθνικές ομάδες και μεγάλες διοργανώσεις» ανέφερε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, Λευτέρης Ζερβός, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του στην διοίκηση, βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο και καλωσόρισαν την Εθνική ομάδα βόλει γυναικών, που κάνει προετοιμασία στο Ηράκλειο, ενόψει της συμμετοχής της στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα.

Ο Λευτέρης Ζερβός, ανέφερε στα μέλη της Εθνικής ομάδας, ότι όλα τα μέλη του ΕΑΚΗ θα είναι στην διάθεση τους, ώστε να τους προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία, στο διάστημα της παρουσίας τους, στο Ηράκλειο.

Οπως ανέφερε ο κ. Ζερβός «μετά απο πάρα πολλά χρόνια, απο το 1986, έχει να επισκεφθεί το κλειστό του Λίντο, η Εθνική ομάδα βόλει. Είναι μια πολύ συγκινητική μέρα για μας. Πιστεύουμε ότι θα είναι 13 μέρες που θα μείνουν  αξέχαστες, τόσο στην Εθνική ομάδα, όσο και σε εμάς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την προετοιμασία της Εθνικής, όσο το δυνατόν καλύτερη. Εύχομαι να μπορέσουμε στο μέλλον να φιλοξενήσουμε και άλλες εθνι9κές ομάδες και άλλα εθνικά συγκροτήματα, γιατί το Λίντο και το ΕΑΚΗ, έχει πλέον όλες τις προδιαγραφές, για μεγάλες διοργανώσεις».

Το μέλος του Δ.Σ. του ΕΑΚΗ, η Μαρία Παπαδάκη, που είναι ο συνδετικός κρίκος του ΕΑΚΗ με την Εθνική ομάδα και πάντα παρούσα να λύσει οποιοδήποτε ζήτημα παρουσιαστεί, ανέφερε πως «το Λίντο είναι ένα σπίτι του βόλει. Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά το Λίντο, μετά τους δύσκολους μήνες της καραντίνας να ξεκινήσει με μια τέτοια δραστηριότητα. Ευχόμαστε στα κορίτσια να έχουν υγεία καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα τον Αύγουστο».

Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας, Βαγγέλης Περόπουλος, που έχει αφήσει το στίγμα του στο κρητικό βόλει, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κατάσταση του ανακαινισμένου Λίντο, ενώ αναφέρθηκε και στην βοήθεια του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στο άθλημα.

Οπως είπε  «είναι μια ιδιαίτερη στιγμή και για μένα προσωπικά και για την Εθνική ομάδα. Είναι η πρώτη φορά, που η Εθνική γυναικών κατεβαίνει στο Ηράκλειο. Εγώ μετά απο 23 χρόνια, ξαναβρίσκομαι στο Ηράκλειο και στο γήπεδο, όπου ξεκίνησα σαν προπονητής στις ομάδες της πόλης. Ελπίζω να είναι γούρικη η παρουσία μας εδώ».

Για την εικόνα του Λίντο, ανέφερε ότι «είναι πραγματικά εντυπωσιακή η αλλαγή που βλέπω στο Λίντο, σε ότι αφορά την ανακαίνιση και την συντήρηση που έχει γίνει. Είναι ένα σύγχρονο στάδιο και  είναι πολύ σημαντικό για τις ομάδες της πόλης».

Για την συμβολή του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στην αναβάθμιση του βόλει, τόνισε ότι «η ηγεσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη έχει συμβάλει σημαντικά. Απο την δεκαετία του ’80 και του ’90 που οι ομάδες έπαιρναν επιχορήγηση απο τον ΟΠΑΠ, τώρα γίνεται κάτι μέσω του στοιχήματος. Ολα αυτά θα δώσουν ώθηση στον αθλητισμό».

Για το τι μπορεί να καταφέρει η Εθνική στο Πανευρωπαικό, τόνισε ότι «η Εθνική μας πηγαίνει να περάσει στην δεύτερη φάση στο Πανευρωπαικό. Οι φίλοι του βόλει να είναι ήσυχοι ότι οι Εθνικές ομάδες βόλει θα πάνε πολύ καλά στο μέλλον. Εχουμε πολλά κορίτσια και πολλά ταλέντα. Πολλές αθλήτριες μας παίζουν στο εξωτερικό και το επίπεδο έχει ανέβει».

Στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής βόλει γυναικών στο Λίντο, εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ, παραβρέθηκαν εκτός απο τον κ. Ζερβό και την κ. Παπαδάκη και οι κ.κ. Εύα Σημαιάκη, Νίκος Νταμπακάκης και Νίκη Χατζηπαππά.

Δείτε παρακάτω το VIDEO με τις δηλώσεις.

Read 340 times Last modified on Friday, 18 June 2021 23:11
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media