Print this page

Τρομερό σλάλομ και γκολάρα απο το αστέρι του ΟΦΗ

06 Jun 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ματσάρα ήταν το κρητικό ντέρμπι της Α' Εθνικής γυναικών, που έγινε στο Ρέθυμνο, μεταξύ του ΟΦΗ και του Αστέρα.

Ο ΟΦΗ με γκολ της Κυδωνάκη στο 95 (!) πήρε το διπλό με 1-2, αλλά το παιχνίδι είχε "άγρια ομορφιά".

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με απευθείας φάουλ της Αραβιάκη απο 35 μέτρα και λάθος εκτίμηση της μπάλας, απο την τερματοφύλακα του Αστέρα.

Στο 51' ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι (ανατροπή Μανωλίτση), το οποίο εκτέλεσε η Τούνα, αλλά η Αποστολάκη απέκτουσε και κράτησε το 0-1.

Κόντρα στη ροή του αγώνα και ενώ ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες για να κάνει το 0-2 και να κλειδώσει το παιχνίδι, ο Αστέρας ισοφάρισε στο 89', με πλασέ της Σταγάκη (1-1).

Το παιχνίδι είχε όμως εκρηκτικό φινάλε.

Στο 95' το "αστέρι" του ΟΦΗ, η Κυδωνάκη, πήρε απο κανονική θέση (διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ οι γηπεδούχες, αλλά δεν υπήρχε), τη μπάλα, λίγο κάτω απο τη μεσαία γραμμή και με ένα φοβερό σλάλομ , πέρασε και τον τερματοφύλακα και ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τα κορίτσια του ΟΦΗ, τα οποία, παρά τις δυσκολίες, εξασφάλισαν και φέτος την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, με πολλές ισοπαλίες και προβλήματα φέτος, έψαχναν την μεγάλη νίκη και την βρήκαν στο κρητικό ντέρμπι με τον Αστέρα στο Ρέθυμνο.

Τέλος καλό όμως, όλα καλά για τα κορίτσια του Σταμάτη Μαματζάκη, τα οποία ανανέωσαν την συμμετοχή τους, στα "σαλόνια" της Α' Εθνικής.

 

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης και τα ωραία γκολ του αγώνα που είχε θέαμα και σασπένς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εκεί, εκεί στην Α' Εθνική: Διπλό στο Ρέθυμνο ο ΟΦΗ!

Read 339 times Last modified on Friday, 11 June 2021 11:34
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media