Print this page

O Εργοτέλης, ο Σάμι που έχει πεισμώσει, η απάντηση του διαιτητή Φωτιά και οι...ηλεκτρολόγοι της Νίκαιας

28 May 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Στην Αίγυπτο θα ληφθούν οι αποφάσεις για τον Εργοτέλη της νέας περιόδου και στη συνάντηση που θα έχει ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Μάγκεντ Σάμι.

Εκεί θα καταστρώσουν το πλάνο τους για ττους στόχους της ομάδας τη νέα περίοδο.

Εκεί θα κριθεί και το θέμα της παραμονής του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο της ομάδας, με τις πρώτες ενδείξεις να είναι θετικές, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν απο το τετ-α-τετ του Γενικού διευθυντή με τον Αιγύπτιο ιδιοκτήτη με ...φόντο τις πυραμίδες!

Οπως μας αποκάλυψε στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1, ο Γιώργος Τουτζάρης, ο Σάμι, μπορεί να στεναχωρήθηκε για τον τρόπο που έχασε ο Εργοτέλης την άνοδο στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια, αλλά πείσμωσε και όπως του είπε, η ομάδα θα ξαναπροσπαθήσει και του χρόνου για το ίδιο στόχο, την άνοδο της, στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιώργος Τουτζάρης, ανέφερε ότι μόλις τελείωσε το παιχνίδι στη Νίκαια ο Σάμι του δήλωσε «περήφανος, αλλά λυπημένος με τα όσα συνέβησαν».

Και όπως ανέφερε «αυτή η ομάδα κατάφερε να κάνει τον ιδιοκτήτη της, να πεισμώσει για την επόμενη σεζόν. Με ρώτησε πότε ξεκινάμε και του είπα ότι είναι ακόμη νωρίς.Ο Εργοτέλης θα ξαναδοκιμάσει του χρόνου. Θα εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος».

Ο Τουτζάρης στο ερώτημα για το που χάθηκε η άνοδος, ανέφερε ότι «η άνοδος χάθηκε στο τελευταίο 15λεπτο. Ημασταν πρωταθλητές για 15 λεπτά. Ξεκινήσαμε με ένα μειονέκτημα 11 βαθμών απο τον Ιωνικό στα πλει-οφ και το χάσαμε για 15 λεπτά. Δεν πάω πιο πίσω στις απώλειες που είχαμε σε κάποια παιχνίδια, γιατί όλες οι ομάδες έχασαν βαθμούς».

Στο ερώτημα, για το αν μίλησε στο πολύκροτο παιχνίδι με τον Ιωνικό, με τον διαιτητή Φωτιά για τις αποφάσεις που πήρε στο παιχνίδι, αποκάλυψε ότι «ο Φωτιάς μας είπε ότι είδε τις φάσεις μετά το παιχνίδι και ήταν όλες σωστές οι αποφάσεις του. Αυτό είναι το χειρότερο. Να μην παραδέχεσαι εξόφθαλμα λάθη».

Ο Γιώργος Τουτζάρης διευκρίνισε πάντως ότι «στα πλέι-οφ γενικά η διαιτησία ήταν σε υψηλό επίπεδο. Και ο Φωτιάς ξεκίνησε καλά. Δεν ξέρω τι έγινε στο ημίχρονο. Μπορεί να ζαλίστηκε».

Για το αν κατά τη διάρκεια του αγώνα, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Λίγκας, Λεωνίδα Λεουντσάκο ή τον παρατηρητή του αγώνα, για τη μη εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου, τόνισε πως «ο πρόεδρος της Λίγκας αν και αστυνομικός, δεν μπορεί να κάνει τον αστυνομικό στα γήπεδα. Υπάρχουν τρείς παρατηρητές που είναι εντεταλμένοι για αυτό το σκοπό. Δεν τηρήθηκε τίποτα, απο όσα τηρούνται στα γήπεδα. Υπάρχει ευθύνη των παρατηρητών και της αστυνομίας. Δεν έχουμε πρόβλημα με τον Ιωνικό και τον πρόεδρο της Λίγκας. Εχουμε πρόβλημα με τους φορείς τους αγώνα».

Και αποκάλυψε ότι «ο υπεύθυνος των μέτρων τάξης μου απάντησε ότι όλοι όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο, περίπου 200 άτομα δηλαδή, έχουν την ιδιότητα τους. Του απάντησα έχει τόσους ηλεκτρολόγους το γήπεδο της Νίκαιας;».

Ο Γιώργος Τουτζάρης, παρ’ ολα αυτά θεωρεί πως ότι συνέβη στο γήπεδο του Ιωνικού, δεν πρέπει να αμαυρώσει το πρωτάθλημα συνολικά. Οπως είπε «ένα ή δυο παιχνίδια δεν μπορεί να αμαυρώνουν το πρωτάθλημα. Μέχρι το τέλος 4 ομάδες έπαιζαν για τον τίτλο και την άνοδο. Εγινε πολύ καλό πρωτάθλημα, είχε δυνατές ομάδες.Θα ήταν κρίμα και άδικο, να σταθούμε μόνο σε κάποια πράγματα που δεν ήταν ευχάριστα».

 

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη του Γιώργου Τουτζάρη στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1.

 

Read 1453 times Last modified on Tuesday, 01 June 2021 14:23
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media