Print this page

Αλλοι δυο απόντες στην πρεμιέρα των πλέι άουτ

17 Mar 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει τους τελικούς παραμονής των πλέι-άουτ, με δυο ακόμη ποδοσφαιριστές να προστίθενται στη λίστα των απόντων και ένα ακόμη να είναι εξαιρετικά αμφίβολος, για την πρεμιέρα με τον Βόλο.

Οπως ανακοινώθηκε απο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, νοκ-άουτ απο το παιχνίδι με το Βόλο, τέθηκε ο Νέιρα, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αρη, ενώ εκτός θα ειναι και ο τερματοφύλακας Σωτηρίου, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ντε Γκουσμάν, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αρη.

Οι Ντε Γκουσμάν και Νέιρα, στάθηκαν τυχεροί στην ατυχία τους, καθώς οι τραυματισμοί τους σε δικέφαλο και γάμπα, δεν ήταν θλάσεις, που θα τους κρατούσαν εκτός, για αρκετές εβδομάδες.

Οι εξετάσεις που έκαναν, είχαν αρνητικό αποτέλεσμα (για θλάση), που θα τους κρατούσε εκτός απο κρίσιμα παιχνίδια.

Τώρα, σε συνδιασμό με την διακοπή που ακολουθεί λόγω Εθνικής, εκτιμούν στον ΟΦΗ ότι θα βοηθήσει τους παίκτες να αποθεραπευτούν, για τα επόμενα παιχνίδια των πλέι-άουτ.

Κόντρα στον Βόλο, απών θα είναι ξανά ο Σολίς, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, αλλά και οι Nαμπί, Γιάννου, Βαζ, Σελίμοβιτς, Τσιλιανίδης, και πιθανότατα και ο Βούρος, ο ποίος πάντως είναι στην τελική ευθεία.

Ο Ναμπί, ακολούθησε όλο το πρόγραμμα αποκατάστασης στην Αγγλία και πλέον συνεχίζει στο Ηράκλειο, αλλά θέλει ακόμη πολύ χρόνο για να επανέλθει.

Read 375 times Last modified on Sunday, 21 March 2021 00:20
Rate this item
(0 votes)

Latest from george