Print this page

Να μαζέψει τα κομμάτια του

01 Mar 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Στον ΟΦΗ αφήνουν πίσω, τη νέα ήττα (8η στη σειρά) απο τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-1) και στρέφουν την προσοχή τους, στον αγώνα δίχως αύριο με τη Λάρισα, που θα γίνει το Σάββατο (6/3, 3μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Ο σοκαριστικός τρόπος που ήρθε η ήττα του ΟΦΗ, με το γκολ στο φινάλε, μετά το τραγικό λάθος του Σωτηρίου, αλλά και η ανεβασμένη ψυχολογία της Λάρισας, μετά τη νίκη ελπίδας επί του Παναιτωλικού με 1-0, δίνουν "άγρια ομορφιά" στην αναμέτρηση.

Ο ΟΦΗ είναι στο +6 απο την ουραγό Λάρισα, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με την Λαμία, που ορίστηκε στις 10 Μαρτίου.

Για την κρητική ομάδα μετά τις 8 σερί ήττες, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα απο το νίκη, διαφορετικά το μέλλον της στην κατηγορία θα είναι ...κατάμαυρο.

Στον ΟΦΗ, θέλουν να μαζέψουν τα ...κομμάτια τους, απο την ήττα στη Ριζούπολη, να επικεντρωθούν στο παιχνίδι με τη Λάρισα.

Με τον Απόλλωνα, η κρητική ομάδα, έδειξε δείγματα αγωνιστικής ανάκαμψης, δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα, την...τιμώρησε στο τέλος.

Στον ΟΦΗ, θέλουν να διατηρήσουν κάποια απο αυτά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και κόντρα στην ΑΕΛ, με την διαφορά ότι θα πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικοί, για να μπορέσουν να πάρουν τους βαθμούς, τους οποίους έχει τόσο μεγάλη ανάγκη το κρητικό συγκρότημα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Λάρισα, ξεκίνησε τη Δευτέρα (1/3) με τους γνωστούς απόντες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οχι ρε ΟΦΗ!

Read 389 times Last modified on Thursday, 04 March 2021 14:43
Rate this item
(0 votes)

Latest from george