Print this page

Θα ρισκάρουν ιστορικές ομάδες να χάσουν την κατηγορία στα χαρτιά;

24 Feb 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Θα ρισκάρουν οι ομάδες  του Κρητικού Ομίλου της Γ΄Εθνικής που κάνουν...αντάρτικο, να μην κατέβουν, όπως απειλούν, στο ταχύρυθμο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής που όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου (28/3) και τα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου; 

H απόφαση των λοιμοξιολόγων να "ανοίξουν" την Γ' Εθνική (όπως και την Football league), βρίσκει διχασμένα τα σωματεία της Κρήτης.

Το καθ' ένα για τους δικούς του λόγους, είτε χαιρετίζει την απόφαση, ενώ άλλοι λένε ένα μεγάλο "όχι" στην σέντρα και βάζουν μπροστά το οικονομικό βάρος για τους παράγοντες, αλλά και το έξοδο των εβδομαδιαίων covid-test που είναι απαραίτητο για να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση, στην κατηγορία.

Κάποια σωματεία στις τηλεδιασκέψεις των τελευταίων ημερών που διαδέχονται η μια την άλλη, λένε ανοιχτά ότι δεν πρόκειται να κατέβουν στο πρωτάθλημα.

Το θέμα είναι, αν η ΕΠΟ, δώσει το πράσινο φως και ετοιμάσει τη νέα προκήρυξη, θα διατηρήσουν την ίδια στάση;

Να χάσουν δηλαδή στα χαρτιά την κατηγορία, καθώς η ενημέρωση απο την ΕΠΟ, αυτό λέει.

Πως όποια σωματεία δεν κατεβαίνουν, απλά υποβιβάζονται.

Θα ρισκάρουν μια τέτοια απόφαση, ιστορικά σωματεία της Κρήτης, που σήμερα φαίνεται να είναι προς το "όχι";

Υπάρχουν πάντως και οι παράγοντες που λένε, ότι δεν ξόδεψαν άδικα τόσα χρήματα για να ανεβάσουν τις ομάδες τους και να χάσουν την κατηγορία στα χαρτιά.

Ενώ ένα ιστορικό σωματείο της Κρήτης, έχει ρίξει στο τραπέζι την πρόταση, να πληρώσει η Περιφέρεια Κρήτης ένα ποσό κοντά στις 30 χιλ. ευρώ για να καλύψει τα έξοδα!

Είναι χαρακτηριστικό ότι, οι ομάδες έχουν δικαίωμα απο την περααμένη Δευτέρα, να ξεκινήσουν προπονήσεις, αλλά δεν το κάνουν, καθώς περιμένουν να δουν ποιός θα πληρώσει τη...λυπητερή.

Την ίδια ώρα, κάποιες ομάδες, με δικά τους έξοδα προχώρησαν σε covid-test και είναι έτοιμα να πούν στο γήπεδο, για προπονήσεις, μετά απο 3,5 μήνες αγωνιστικής απραξίας!

Ενώ κάποιες ομάδες, μιλάνε με παίκτες και προχωράνε και σε μεταγραφές!

Αυτό που συμβαίνει στην Γ' Εθνική, συμβαίνει και στην (ημιεπαγγελματική) Football league, η οποία επίσης "άνοιξε"  με τις ομάδες και τους παράγοντες να μαδάνε τη... μαργαρίτα.

Για το λόγο αυτο το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση με τίτλο " οι μάσκες έπεσαν ...την εποχή που έγιναν υποχρεωτικές" με ευθείες βολές στους παράγοντες της κατηγορίας, που φώναζαν για το lock down και το λουκέτο στο ποδόσφαιρο, αλλά τώρα που πήραν το "πράσινο φως" να ξεκινήσουν, έπαθαν μεγάλο ΣΟΚ, στην...τσέπη.

 

 

Read 343 times Last modified on Saturday, 27 February 2021 16:32
Rate this item
(0 votes)

Latest from george