Print this page

Ενας ακόμη τελικός επιβίωσης

23 Feb 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Σε ένα ακόμη τελικό επιβίωσης που θα γίνει το Σάββατο (27/2, 5.15μμ) στη Ριζούπολη, κόντρα στον Απόλλωνα, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ, που βλέπει τους αντιπάλους, που είναι πίσω του στην βαθμολογία, να τον πλησιάζουν, όλο και περισσότερο.

Η νίκη του Πανατωλικού, επί του Παναθηναικού (1-0), ήταν μια ακόμη μαχαιριά για τον ΟΦΗ, πέρα απο τη δική του ήττα στα Γιάννινα (1-0).

Η προσεχή αγωνιστική έχει καθοριστικές μάχες στην ουρά, καθώς εκτός απο το παιχνίδι Απόλλων-ΟΦΗ, η Λαμία υποδέχεται τα Γιάννινα και η Λάρισα τον Παναιτωλικό.

Ενα νέο αρνητικό αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ, είναι πολύ πιθανό, με ένα συνδιασμό αποτελεσμάτων, να τον φέρει ακόμα και σε πιο δυσχερή θέση, πολύ κοντά στη θέση του μπαράζ.

Η απουσία του τραυματία Νέιρα, ο οποίος θα λήψει για τον επόμενο μήνα, προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των απόντων, μαζί με τους  Sardinero, Βούρο, Γιάννου, Τσιλιανίδη, Nabi, Selimovic, Sakor και Vaz.

Ολοι αυτοί δεν επιστρέφουν στα τρια παιχνίδια που απομένουν για τη λήξη της κανονικής διάρκεισας του πρωταθλήματος, με Απόλλωνα, Λάρισα και Αρη, αλλά είναι αμφίβολο αν θα ενισχύσουν τον ΟΦΗ και σε κάποια απο τα 7 παιχνίδια που έπονται για τα πλει-άουτ, στα οποία και θα κριθεί η σωτηρία της ομάδας.

Κόντρα στον Απόλλωνα, επιστρέφει ο Μεγιάδο.

Με το βαρύ φορτίο των 8 αγώνων χωρίς νίκη και τις 7 σερί ήττες, που είναι ένα ντροπιαστικό αρνητικό ρεκόρ στην Α' Εθνική για τον ΟΦΗ , η κρητική ομάδα ψάχνει απεγνωσμένα κάποιο θετικό αποτέλεσμα στα προσεχή παιχνίδια, για να βάλει ένα STOP στην κατηφόρα.

 

Read 366 times Last modified on Friday, 26 February 2021 11:08
Rate this item
(0 votes)

Latest from george