Print this page

Επιστροφή στο αγαπημένο του Ηράκλειο

20 Feb 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Στην Κρήτη και το αγαπημένο του Ηράκλειο, επέστρεψε ο Νίκος Παπαδόπουλος, στον οποίο οι άνθρωποι της ιστορικής Παναχαικής, έχουν αναθέσει την ομάδα, για να την επαναφέρει μετά απο 19 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία.

Ο "Παπ" που συνέδεσε το όνομα του με την επιστροφή του ΟΦΗ, στην Σούπερ Λίγκ, βρέθηκε ξανά στο Παγκρήτιο στάδιο, ως αντίπαλος του Εργοτέλη, αλλά αυτή τη φορά, ως προπονητής της Παναχαικής.

Ο Παπαδόπουλος, έχει φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία έχει δείξει στις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκ 2, ότι είναι ικανή να διεκδικήσει την άνοδο.

Αν και της λείπει το εύκολο γκολ, έχει εμπιστευθεί στην επίθεση της, τον έμπειρο Αραβίδη, ο οποίος είχε και περασμα απο τον ΟΦΗ, με προπονητή τον Παπαδόπουλου.

Στην Παναχαική αγωνίζεται ακόμη ο Αφρικανός αμυντικός μέσος Μπρούς, ο οποίος είχε διακριθεί στο παρελθόν με τον Εργοτέλη, απο τον οποίο πήγε στην ομάδα της Πάτρας.

Η Παναχαική πριν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αναδείχθηκε ισόπαλη με τα Χανιά στα Περβόλια (0-0).

Με την εμπειρία του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει ανεβάσει Ηρακλή και ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία, είναι βέβαιο ότι έχει τον προπονητή, ο οποίος γνωρίζει το δρόμο προς την επιτυχία, σε αυτό το δύσκολο και γεμάτο κακοτοπιές πρωτάθλημα, που θέλει καλό σχέδιο και γερό στομάχι.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το 4-3-3 του Εργοτέλη με την Παναχαική

Πονάω για τον ΟΦΗ

 

Read 361 times Last modified on Monday, 22 February 2021 13:50
Rate this item
(0 votes)

Latest from george