Print this page

Το είδαμε και αυτό: Φίλαθλοι στην εξέδρα στην εποχή του Covid-19

17 Jan 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Τo είδαμε και αυτό.

Στην εποχή της πανδημίας και των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, ο Ιωνικός, είχε την υποστήριξη φιλάθλων του, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο.

Οι περίπου δέκα φίλοι του Ιωνικού που ταξίδεψαν με την ομάδα, απο την Αθήνα, έκαναν αισθητή την παρουσία τους, πανηγύρισαν το γκολ του Κάστρο στο 6' και παρακολούθησαν όρθιοι το παιχνίδι φωνάζοντας συνθήματα, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Δεν αποκλείεται οι φίλαθλοι αυτοί, να δηλώθηκαν (ή μπορεί και να είναι κάποιοι εξ' αυρών), μέλη του Δ.Σ. του Ιωνικού ή χορηγοί φιλοξενούμενοι της, καθώς το υγειονομικό πρωτόκολλο το προβλέπει.

Μάλιστα, κάποια στιγμή δημιούργησαν και ένταση, με φιλάθλους του Εργοτέλη, ενώ απειλήθηκε και επεισόδιο με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιώργο Σουλτάτο.

Εκεί παρενέβη η αστυνομία και το επεισόδιο που πήγε να δημιουργηθεί, τελείωσε.

To συμβάν αυτό, καταγράφεται οπωσδήποτε, μέσα στα επίλεκτα, καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα, ούτε σε παιχνίδια μεγάλων Ελληνικών ομάδων της Σούπερ Λίγκ 1.

Συνέβη όμως, στην πολύπαθη Σούπερ Λίγκ 2 και στον ιστορικό Ιωνικό, ο οποιος πανηγύρισε στο Παγκρήτιο στάδιο, ένα μεγάλο διπλό (0-1), με...κόσμο στις εξέδρες!

Read 473 times Last modified on Tuesday, 19 January 2021 12:58
Rate this item
(0 votes)

Latest from george