Print this page

Κρας-τεστ για την εξάδα

08 Jan 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (Κυριακή 10/1, 5.15μμ), στο Περιστέρι στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ.

Η νίκη επί της Λαμίας με 2-0 επανέφερε τα χαμόγελα στην κρητική ομάδα, η οποία θα πάει με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι, όπως και ο αντίπαλος (Ατρόμητος) βέβαια, ο οποίος κέρδισε τον ΠΑΟΚ (3-2) και θα θέλει και αυτός να συνεχίσει με επιτυχίες.

Το παιχνίδι σε κάθε περίπτωση, αναμένεται πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό, μεταξύ δυο ομάδων, που προσπαθούν να μπούν στα πλέι-οφ.

Ο ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο, θα ενισχυθεί με το Νέιρα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.

Ενώ απο το μέτωπο των τραυματιών, δεν αναμένεται κάποια επιστροφή.

Οι Γιαννούλης, Μαρινάκης, Ντε Γκουσμάν, Γιάννου, Σόουζα, Σακόρ, Ναμπί, Βαζ, θα είναι ξανά απόντες.

Πάντως, στην ενδεκάδα του ΟΦΗ, με εξαίρεση την επιστροφή του Νέιρα στο βασικό σχήμα, δεν αναμένονται αλλαγές και η κρητική ομάδα, θα παραταχθεί με ...συνταγή Λαμίας, στο Περιστέρι και σχηματισμό 5-4-1, που αποτελεί επιλογή της τεχνικής ηγεσίας, στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Ο ΟΦΗ θα παίξει στο Περιστέρι με στόχο, κατ΄ αρχή το μηδέν στην άμυνα και απο εκεί και πέρα, θα προσπαθήσει να σκοράρει και να βάλει σε πρόβλημα τον αντίπαλο.

Mε 18 βαθμούς ο ΟΦΗ "φλερτάρει" ξανά την είσοδο στην εξάδα, όπως και ο Ατρόμητος (17β σε 14 ματς).

Η μάχη στο Περιστέρι, θα είναι ένα απο τα δυνατά παιχνίδια με φόντο τα πλει-οφ για τον ΟΦΗ, που παρά τις απουσίες, καλείται να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, όπως έχει δείξει στα τελευταία δυο παιχνίδια με Παναιτωλικό και Λαμία.

Στο Αγρίνιο, έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά τα...χάλασε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν δέχθηκε δυο γκολ και παρ' ότι προηγήθηκε, έχασε.

Ενώ με τη Λαμία, είχε καλή τακτική, δεν απειλήθηκε αμυντικά και κατάφερε να πάρει μια 100% δίκαιη νίκη, παίζοντας για τον αποτέλεσμα.

Τώρα ο ΟΦΗ, χρειάζεται να "χτίσει" σε θετικά αποτελέσματα, για να σταθεροποιήσει την απόδοση του, αλλά και την θέση του, στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

 

Read 487 times Last modified on Sunday, 10 January 2021 17:26
Rate this item
(0 votes)

Latest from george