Print this page

Mεγάλη μεταγραφή

05 Jan 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ενας διακεκριμένος επιστήμονας, με μεγάλη εμπειρία στον αθλητισμό, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ.

Ο δόκτωρ Νίκος Κουνδουράκης, γυμναστής, εργοφυσιολόγος, αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ Γιάννη Δανδάλη και θα είναι επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας μας.

Εχοντας στο βιογραφικό του, σπουδαίες περγαμηνές και συνεργασίες, με σημαντικές ομάδες, έχοντας γράψει την δική του ιστορία στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ μας, ο Νίκος Κουνδουράκης, προστίθεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας βόλει του ΟΦΗ και ήδη έχει ξεκινήσει την συνεργασία του με τους προπονητές (Φλαούνα-Πρασανάκη), αλλά και τους αθλητές της ομάδας μας.

Ο Νίκος Κουνδουράκης είχε την ευθύνη των εργομετρικών εξετάσεων της ομάδας, τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον Δεκέμβριο στην επανέναρξη της ομάδας και πλέον η συνεργασία με την ομάδα βόλει του ΟΦΗ, επεκτείνεται ακόμη περισσότερο.

Οπως δήλωσε ο Νίκος Κουνδουράκης για την συνεργασία με την ομάδα βόλει του ΟΦΗ "ζητήθηκε η βοήθεια μου απο τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη, να προσσφέρω στο βόλει του ΟΦΗ και μετά χαράς, αποδέχθηκα. Εχω υπηρετήσει την ομάδα του ΟΦΗ, πάρα πολλά χρόνια και όποτε μου ζητηθεί η βοήθεια μου, είμαι εδώ για να την παρέχω".

Ο Νίκος Κουνδουράκης γεννήθηκε το 1973 στο Ηράκλειο.

Υπήρξε αθλητής στίβου (σε ΓΕΗ και ΟΦΗ) και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών.
Εχει κάνει μεταπτυχιακό (μάστερ) στην εργοφυσιολογία στην Αγγλία (Λίβερπουλ), έχει διδακτωρικό στην ιατρική σχολή Κρήτης (εργοφυσιολογία, προπονητική και βιοχημία της άσκησης), είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής της σχολής της Μπαρτσελόνα, είναι καθηγητής στο international soccer since and perfomance federation, μιας διεθνούς πλατφόρμας που παρέχει επιστημονική γνώση, πάνω στο ποδόσφαιρο.
Είναι ερευνητής πάνω στο ποδόσφαιρο και την απόδοση των αθλητών, με πολλές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.
Παράλληλα, έχει συμμετοχή σαν ομιλιτής σε πολλά διεθνή συνέδρια.
Εχει εργαστεί στις ποδοσφαιρικές επαγγελματικές ομάδες ΟΦΗ, Εργοτέλη, Απόλλωνα Λεμεσσού, Πάφο.

Ενώ και στο παρελθόν είχε εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης της ΚΑΕ ΟΦΗ (μπάσκετ).
Στην ανακοίνωση της συνεργασίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ αναφέρει:

"Μια σπουδαία συνεργασία για την ομάδα βόλει του ΟΦΗ μας.

Ο δόκτωρ Νίκος Κουνδουράκης, γυμναστής, εργοφυσιολόγος, επιστρέφει στην οικογένεια του ΟΦΗ και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, ως επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας μας. 

Νίκο, καλώς ήρθες,ξανά στον ΟΦΗ μας!".

 

Στην φωτογραφία, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ Γιάννης Δανδάλης, με το Νίκο Κουνδουράκη.

 

Read 431 times Last modified on Friday, 08 January 2021 18:34
Rate this item
(0 votes)

Latest from george