Print this page

Ο Εργοτέλης, η επιχορήγηση του ΟΦΗ και οι βανδαλισμοί στο Μαρτινέγκο

30 Dec 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Αγνωστοι προκάλεσαν τη νύχτα φθορές στις εγκαταστάσεις του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης, με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook καταγγέλει ότι η ενέργεια αυτή, σχετίζεται με το παράπονο που εξέφρασε για την επιχορήγηση του ΟΦΗ με 1 εκ. ευρώ απο την Περιφέρεια Κρήτης.

Στις εγκαταστάσεις του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο, άγνωστοι έσπασαν τζάμια στα γραφεία και πόρτες και προκάλεσαν βανδαλισμούς, χωρίς να προκληθεί κάποια κλοπή.

Οπως αναφέρει ο γνωστός νομικός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, στην ανάρτηση του "αποτέλεσμα της δημοσίευσης του παραπόνου μου για τον Εργοτέλη σε αντιδιαστολή με την επιχορήγηση του ΟΦΗ από την Περιφέρεια Κρήτης ήταν ο β α ν δ α λ ι σ μ ός του Μαρτινέγκο τη νύχτα (φθορές στα γραφεία χωρίς κλοπή). Τα έχουμε ξαναπεί, οι αξίες δεν βρίσκονται στα υλικά αγαθά ούτε στους αριθμούς αλλά στα μυαλά των ανθρώπων. Αυτά λοιπόν, αγαπητοί μου, για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Κρήτη".

Με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1 και στην Αντιγόνη Ανδρεάκη, ο Γιώργος Στειακάκης ανέφερε ότι «ήθελαν να στείλουν μήνυμα. Ήταν καθαρά σημειολογική συμπεριφορά από τους δράστες. Αποτέλεσμα της δημοσίευσης του παραπόνου μου για τον Εργοτέλη σε αντιδιαστολή με την επιχορήγηση του ΟΦΗ από την Περιφέρεια Κρήτης ήταν ο βανδαλισμός του Μαρτινέγκο τη νύχτα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω και να εξηγήσω το συγκεκριμένο περιστατικό. Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι της διοίκησης του ΟΦΗ είναι μία εντελώς διαφορετικής κουλτούρας».

Σχολιάζοντας το περιστατικό ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης τόνισε επίσης στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 πως «αναμφισβήτητα είναι μία ενέργεια καταδικαστέα που δεν συνάδει με την κουλτούρα και τον πολιτισμό μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γκρίνια στον Εργοτέλη για την χρηματοδότηση του ΟΦΗ

 

Read 394 times Last modified on Sunday, 03 January 2021 20:28
Rate this item
(0 votes)

Latest from george