Print this page

Σειρήνες απο Κύπρο για το Νέιρα: Ας περιμένουμε να δούμε, όμως, αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά

21 Dec 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ανησυχία, έχει προκαλέσει στον κόσμο του ΟΦΗ, η δημοσιοποίηση απο ΜΜΕ της Κύπρου, για ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού για τον κορυφαίο παίκτη του ΟΦΗ, Χουάν Νέιρα.

Σύμφωνα με τα Κυπριακα μέσα ενημέρωσης, ο Αργεντίνος μαέστρος του ΟΦΗ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και με βάση το νόμο, έχει το δικαίωμα 6 μήνες νωρίτερα, να επιλέξει που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, έχει δεχθεί κρούση απο τον Απόλλωνα, ο οποίος πρόσφατα απέκλεισε τον ΟΦΗ στο Γιουρόπα Λίγκ και στον οποίο προπονητής είναι ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος και γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή.

Ο Απόλλων, που είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Κύπρου και διεκδικεί τον τίτλο και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ, ενδιαφέρει δεδομένα την ομάδα του Πετράκη και έχει ξεκινήσει επαφές μαζί του, αναφέρουν τα Κυπριακά μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να περιμένουμε, να δούμε, αν στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Παίζονται πολλά μανατζερικά παιχνίδια αυτήν την εποχή.

Με τους τραυματισμούς που έχει ο ΟΦΗ, θα είναι μεγάλο ρίσκο, να διαπραγματευτεί τώρα την παραχώρηση του Νέιρα.

Ενω αν μιλάμε για το καλοκαίρι, ο ΟΦΗ, θα πρέπει να κρατήσει τον κορυφαίο και πιο ποιοτικο ποδοσφαιριστή, που έχει στις τάξεις του.

Ο Νέιρα, διανύει την τρίτη του χρονιά στον ΟΦΗ και η ανανέωση του, πριν απο 1,5 χρόνο, είχε γίνει σίριαλ και πέρασε απο 40 κύματα.

Πάντως, ο ίδιος, δηλώνει ότι απολαμβάνει την ζωή και το ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ και θα είναι έκληξη, μια ενδεχόμενη αποχώρηση του.

Το ότι μπορεί να έχει προτάσεις, είναι λογικό και δεν πρέπει να προκαλεί έκλπληξη, καθώς ο Νέιρα, είναι απο τoυς κορυφαίους χαφ του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτό, δεν σημαίνει, ότι ο ΟΦΗ, δεν μπορεί να έχει τον τελευταίο λόγο και να τον κρατήσει στις τάξεις του.

Και στην περίπτωση Μεγιάδο, το περασμένο καλοκαίρι, ο ΟΦΗ έδειξε ότι είχε τον τελευταίο λόγο για τον Αργεντίνο μέσο, τον οποίο και αγόρασε απο την Τσακαρίτα.

Ας περιμένουμε, να δούμε, ποιά θα είναι η εξέλιξη και με το Νέιρα, χωρίς βιαστικά συμπεράσματα.

Ο ΟΦΗ, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να βρεί τον τρόπο, να ανανεώσει,τον Αργεντίνο μαέστρο. καθώς πρόκειται για μια καθοριστική μονάδα , αλλά και μια "όαση" ποιότητας.

 

 

 

 

Read 455 times Last modified on Monday, 28 December 2020 16:08
Rate this item
(0 votes)

Latest from george