Print this page

Tα "γιατί" του Σίμου

20 Dec 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο ΟΦΗ υπέστη μια πολύ βαριά ήττα απο τον -πολύ ποιοτικό βέβαια- Αρη στο Γεντί Κουλέ με 0-3 και ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος, κλήθηκε απο τους δημοσιογράφους, μετά το τέλος του αγώνα, να απαντήσει σε ερωτήματα για την εικόνα της ομάδας και κάποιες επιλογές του.

Το πλάνο του ΟΦΗ, όπως φαίνεται απο το σκορ, αλλά και απο την εικόνα του αγώνα, δεν λειτούργησε και ο αντίπαλος έφτασε σε μια δίκαιη και καθαρή νίκη.

Ο Σίμος κλήθηκε να απαντήσει για την επιλογή του να μην επιλέξει διάταξη με τρείς κεντρικούς αμυντικούς (5-4-1), όπως έπαιξε στη νίκη με την Λάρισα, στο Αλκαζάρ (0-1), για να μπορέσει να εμποδίσει την τρομερή επιθετικότητα του Αρη.

Ακόμη ρωτήθηκε, για το, αν είδε στο παιχνίδι το πρόβλημα που είχε ο ΟΦΗ απο την αριστερή πλευρά και τι έκανε για αυτό.

Ενώ, επίσης, ρωτήθηκε για την επιλογή να χρησιμοποιήσει τον Βαφέα στο κέντρο της άμυνας, αντί του Σελίμοβιτς.

Για την διάταξη, ο τεχνικός του ΟΦΗ υπεραμύνθηκε της επιλογής του (4-3-3) και είπε ότι "αφού παίζει ο Άρης με έναν επιθετικό δεν υπήρχε λόγος να παίξουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Επίσης, η απουσία του Ουές διευκόλυνε να παίξουμε τετράδα, αλλά και με τον Ουές πάλι με τετράδα θα παίζαμε".

Για την αριστερή πλευρά, απο την οποία ο Αρης δημιούργησε πολλά προβλήτα, ανέφερε ότι "πήγε στο 20’ αριστερά ο Στάρτζεον και είχαμε καλύτερη ισορροπία".

Ενώ για την επιλογή του Βαφέα, αντί του Σελίμοβιτς, ανέφερε πως «το ποιος παίκτης θα προτιμηθεί έχει να κάνει με το τι βλέπω στην προπόνηση. Θέλω να υπάρχει δικαιοσύνη στις επιλογές».

Ο Γιώργος Σίμος, επανέλλαβε ότι η βαριά ήττα του ΟΦΗ απο τον Αρη, οφείλεται στην "αποτελεσματικότητα του αντιπάλου", αλλά και στο ότι διαθέτει "παίκτες με υψηλή ατομική ποιότητα".

Δείτε παρακάτω την τοποθέτηση του Γώργου Σίμου και τις απαντήσεις του στα ερωτήματα, μετά την ήττα απο τον Αρη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βαριά ήττα του ΟΦΗ απο τον Αρη

Δείτε πως ηττήθηκε ο ΟΦΗ απο τον Αρη

 

Read 418 times Last modified on Wednesday, 23 December 2020 19:05
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media