Print this page

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συμμετείχε απο την Ολλανδία σε τηλεδιάσκεψη των ακαδημιών του ΠΟΑ

11 Dec 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, τρελαίνει κόσμο με τις εμφανίσεις του με την Φένλο και είναι πρώτος σκορερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος, με 10 γκολ.

Αυτό όμως δεν εμποδίζει τον 26χρονο Ηρακλειώτη επιθετικό, να ξεχνά το...παρελθόν του.

Ο διεθνής επιθετικός, αποδέχθηκε με χαρά το κάλεσμα της ομάδας που τον ανέδειξε, τον ΠΟΑ (Ατσαλένιο), ώστε να συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη των ακαδημιών του συλλόγου και να μιλήσει στα νέα παιδιά της ομάδας, για την σημασία να δουλεύεις καθημερινά και να κυνηγάς τα όνειρα σου.

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα με την Φέλνο, ο Γιακουμάκης, συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη του ΠΟΑ και έδειξε ότι παραμένει ένα παιδί με αρχές και ήθος, αλλά είναι και προσγειωμένος παρά τον ντόρο, που γίνεται όλο αυτό το διάστημα, γύρω απο το όνομα του.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιακουμάκης, είναι κοντά στη δραστηριότητα ομάδας που τον ανέδειξε.

Και το καλοκαίρι που βρέθηκε για διακοπές στο Ηράκλειο, πήγε στην προπόνηση του ΠΟΑ, και μίλησε στα νέα παιδιά της ομάδας, δείχνοντας ότι δεν ξεχνάει ότι ο ΠΟΑ, ήταν η ομάδα που του έδωσε την ώθηση, πριν ανοίξει τα φτερά του, για τον Πλατανιά, την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ, την Πολωνική Γκόρνικ και σήμερα την Φένλο, αλλά και την Εθνική ομάδα στην οποια κλήθηκε μετά τις εντυπωσιακες εμφανίσεις του, στο Ολλανδικό πρωτάθλημα.

 

 

 

Read 441 times Last modified on Monday, 14 December 2020 14:31
Rate this item
(0 votes)

Latest from george