Print this page

Διαιτητικός...πονοκέφαλος

05 Nov 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Πονοκέφαλο προκαλεί στον ΟΦΗ, ο ορισμός του διαιτητή Παπαδόπουλου Μακεδονίας στο παιχνίδι της Κυριακής (8/1, 3μμ) με τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ.

Απο τον εν λόγω διαιτητή, ο ΟΦΗ, είχε σοβαρά παράπονα στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 1-0.

Το αμφισβητούμενο πέναλτι του Μπαράλες και η αποβολή του Σελίμοβιτς, έφεραν τα παράπονα του ΟΦΗ για τον διαιτητή, τον οποίο όμως δικαίωσε ο αρχιδιαιτητής Κλάτενμπεργκ για τις αποφάσεις του και τώρα τον τοποθετεί-λες και δεν υπήρχε άλλος- στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι στην Τρίπολη, επιβλήθηκε και το πρώτο φετινό πρόστιμο στον ΟΦΗ, καθώς ο διαιτητής Παπαδόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνα τον βοηθό προπονητή Περικλή Παπαπαναγή ο οποίος του διαμαρτυρήθηκε και στην κρητική ομάδα επιβλήθηκε πρόστιμο 10 χιλ. ευρώ, ενώ στον Παπαπαναγή αποκλεισμός μιας αγωνιστικής και έτσι δεν θα είναι στον πάγκο, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Είναι ξεκάθαρο, ότι για τον διαιτητή, υπάρχει προκατάληψη απο πλευράς ΟΦΗ, πριν κάν βάλει στο στόμα του τη σφυρίχτρα του, για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο εν λόγω ρέφερι έχει ...κακό παρελθόν με τον ΟΦΗ, καθώς και σε άλλα παιχνίδια, έχει προκαλέσει τα δικαιολογημένα και σοβαρά παράπονα για τις αποφάσεις του.

Read 343 times Last modified on Monday, 09 November 2020 20:15
Rate this item
(0 votes)

Latest from george