Print this page

"Βόμβες" στην Κρήτη

20 Oct 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Με εντυπωσιακά γκολ και ηχηρές εκπλήξεις ξεκίνησε ο Κρητικός όμιλος της Γ' Εθνικής, ο οποίος με το...καλημέρα έδειξε πόσο ανταγωνιστκός θα είναι.

Οι πρεμιέρες κρύβουν...παγίδες και δυο ομάδες που έχουν τον τίτλο του φαβορί για να πρωταγωνιστήσουν και να χτυπήσουν άνοδο, την...πάτησαν!

Ο Γιούχτας γνώρισε την ηττα στις Αρχάνες απο τον Αστέρα Ρεθύμνου με 1-0, όμως το μεγάλο...κάζο το έπαθε ο Αλμυρός ο οποίος ηττήθηκε με το εντυπωσιακό 1-6 απο την Αναγέννηση Ιεράπετρας στο Γάζι.

Να σημειωθεί ότι σε πρόσφατο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των δυο ομάδων, ο Αλμυρός είχε βάλει πέντε γκολ, στον αντίπαλο του, απο τον οποίο τώρα δέχθηκε 6 τέρματα!

Στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι, ο Ηρόδοτος με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, για το οποιο διαμαρτυρήθηκν έντονα οι του Πόρου, πήρε τη νίκη με 1-0 και ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα στο οποίο ως η ομάδα με την πιο "βαριά φανέλα" θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Ο Πλατανιάς, στην επιστροφή του μετά απο χρόνια στο Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, ηττήθηκε απο την Παλαιόχωρα (2-0) σε ένα Χανιώτικο ντέρμπι που είχε πολύ ένταση και αποβολές.

Ο ΠΟΑ ξεκίνησε με το δεξί με διπλό στη Νεάπολη (0-2), ενώ η Δαμάστα ηττήθηκε στο Ρέθυμνο απο τον Ρεθυμνιακό με 2-0.

Στον Αγιο Νικόλαο, ο Δρακάκης του Αρη Σούδας, με γκολ απο το κέντρο έβαλε ίσως το γκολ της χρονιάς στην κατηγορία, αλλά ο ΑΟΑΝ πήρε τη νίκη με 2-1.

Ακόμη, στα Χανιά η ΑΕΕΚΣΥΝΚΑ πήρε τη νίκη επί του Αρη Ρεθύμνου με 3-0.

Δείτε στα παρακάτω VIDEOS ΟΛΑ τα γκολ της πρεμιέρας στον Κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ' Εθνική: Απιστευτα αποτελέσματα στην πρεμιέρα

 

 

Read 442 times Last modified on Saturday, 24 October 2020 21:37
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media