Print this page

ΕπιστρΟΦΗ φιλάθλων στις εξέδρες

15 Oct 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Στον ΟΦΗ δηλώνουν έτοιμοι για την σταδιακή επιστροφή του κόσμου στρις εξέδρες, με βάση τα όσα συζητούνται τα τελευταία 24ωρα μεταξύ της Σούπερ Λίγκ 1, του Υπουργείου αθλητισμού, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και των ειδικών λοιμωξιολόγων.

Αν και κανείς δεν βάζει ακόμη το χέρι του στην φωτιά, για το πότε θα ξεκινήσει το όλο εγχείρημα, είναι σαφές, ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία.

Στον ΟΦΗ δηλώνουν έτοιμοι, εφ' όσον η μελέτη που έχει καταθέσει η Σούπερ Λίγκ 1 περάσει.

Αλλωστε η κρητική ομάδα, ήταν η πρώτη που έθεσε το θέμα αυτό επι τάπητος στην Σούπερ Λίγκ και η ομάδα που "σήκωσε" το όλο θέμα και έδειξε το δρόμο.

Στον ΟΦΗ λένε, ότι "η πρόταση της Λίγκας για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, είναι ουσιαστικά, η αρχική πρόταση του ΟΦΗ, με ορισμένες τροποποιήσεις. Γι' αυτό και οι άνθρωποι της κυβέρνησης έδωσαν τα εύσημα στον ΟΦΗ για την εξαιρετική δουλειά και προεργασία που είχε γίνει πριν τελική πρόταση, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και από τους εκπροσώπους των εταιριών διαχείρισης εισιτηρίων. Τονίσθηκε μάλιστα, για μια ακόμα φορά ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ και καιρό έτοιμος να υποδεχθεί τον κόσμο του στις εξέδρες. Είμαστε γενικά έτοιμοι από κάθε άποψη. Τόσο τεχνικά για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, όσο και σε ότι αφορά στις λεπτομέρειες (Πώς θα μείνουν κενά καθίσματα στο σύστημα, Πώς θα βρίσκει ο κόσμος τη θέση του κλπ). Είμαστε αισιόδοξοι ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστες εξελίξεις και αναμφισβήτητα θα αποτελεί τεράστια ηθική δικαίωση για τον ΟΦΗ, ο οποίος ήταν η μοναδική ομάδα που πίστεψε από την αρχή στο εγχείρημα αυτό και το στήριξε μέχρι τέλους".

Στην επίσημη ενημέρωση της η Σούπερ Λίγκ για την θεσμική συνάντηση, όλων των φορέων και των αρμόδιων Υπουργείων με σκοπό της επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο αναφέρει ότι στην μελέτη που έχει καταθέσει, προβλέπεται η σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες, αναλυτικές και λεπτομερείς προβλέψεις αυστηρής τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από την ανέπαφη αγορά του εισιτηρίου μέσω διαδικτύου, μέχρι την ασφαλή προσέλευση, είσοδο, παραμονή και αποχώρηση από τα γήπεδα μετά από τη λήξη του αγώνα, αλλά και το πλαίσιο της απόδοσης ευθυνών στις περιπτώσεις κατά τις οποίες θα παρατηρηθεί ελλιπής εφαρμογή όλων όσα προβλέπονται στα πρωτόκολλα .

Oλα δείχνουν ότι οι συνθήκες, έχουν ωριμάσει και παρ' ότι δυο φορές μέχρι σήμερα η πρόταση της Λίγκας για επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, έχει απορριφθεί απο τους ειδικούς, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά και είναι πλέον θέμα χρόνου και αναπόφευκτη η σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες.

 

 

Read 395 times Last modified on Sunday, 18 October 2020 19:52
Rate this item
(0 votes)

Latest from george