Print this page

Η επιστρΟΦΗ με γκολ του Σακόρ

10 Oct 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Η επιστροφή του Σακόρ με γκολ, στο φιλικό με τα αξιόμαχα Χανιά στο Γεντί Κουλέ (1-1), ήταν η πιο ευχάριστη είδηση για τον προπονητή του ΟΦΗ Γιώργο Σίμο.

Ο Νορβηγός μέσος, που δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στον ΟΦΗ, καθώς στα δυο τελευταία παιχνίδια έχει μείνει εκτός 18αδας για διάφορους λόγους, επανήθλε και μάλιστα πέτυχε και ένα ωραίο γκολ, στο φιλικό παιχνίδι, που ήταν μια ευκαιρία για τον προπονητή του ΟΦΗ να δώσει χρόνο συμμετοχής στις τελευταίες μεταγραφές (Γιάννου, Στάρτζεον, Λυμπεράκη), οι οποίοι πήραν φανέλα βασικού, αλλά να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση και παικτών που δεν έχουν μέχρι σήμερα, μεγάλη συμμετοχή στα παιχνίδια του ΟΦΗ.

Το φιλικό ήταν ανταγωνιστικό, καθώς η ομάδα των Χανίων, είναι μια απο τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λίγκ 2 και θα επιχειρήσει και φέτος, να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 60' όταν μετά απο κόρνερ του Στάρτζεον, ο Σακόρ, με ωραίο σουτ μέσα απο την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα των Χανίων, ισοφάρισε στο 85' με τον Γιάκο, ο οποίος δεν αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Σωτηρίου.

Ντεπούτο με τον ΟΦΗ, έκανε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο νεαρός Μπαλογιάννης, που αποκτήθηκε απο τον ΠΑΟΚ.

Οι δοκιμές και οι αλχημείες δεν έλειψαν απο τον προπονητή του ΟΦΗ Γιώργο Σίμο, ο οποίος χρησιμοποίησε στόπερ το νεαρό Σουρνάκη (είναι μέσος), δεκάρι το Νοικοκυράκη (είναι επιθετικός).

Παράλληλα επανήλθε κάτω απο τα γκολπόστ ο Σωτηρίου, δεξιά ο Μαρινάκης, αριστερά ο Λυπεράκης, στο κέντρο της άμυνας οι Βαφέας και Σουρνάκης. Στην μεσαία γραμμή οι Σακόρ-Μεγιάδο, με το Νοικοκυράκη ελεύθερο. Δεξιά στην επίθεση τον Γρίβα, αριστερά τον Σολίς και στην κορυφή το Γιάννου.

Ο ΟΦΗ είχε πολλούς απόντες απο το παιχνίδι, όπως οι τραυματίες Τσιλιανίδης, Φερέιρα, Βαζ, Νέιρα, οι «διεθνείς» του ΟΦΗ Σελίμοβιτς, Ουές, Διαμαντής, Γκαργκαλατζίδης και οι Ναμπί,Βούρος, Γιαννούλης που δεν χρησιμοποιήθηκαν στο φιλικό.

Το φινάλε του αγώνα, βρήκε τους δυο προπονητές (Σίμο-Βοσνιάδη) ικανοποιημένους για αυτά που είδαν στο γήπεδο, αλλά την πλευρά του ΟΦΗ, περισσότερο δυσαρεστημένη, καθώς για ένα ακόμη παιχνίδι δεν έλλειψαν οι τραυματισμοί με του Σολίς και Μαρινάκη να γίνονται αναγκαστικές αλλαγές και να γεμίζουν το ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αγιασμό και...γρήγορα χρειάζεται ο ΟΦΗ

Οι δύσκολες μέρες του Σακόρ στον ΟΦΗ

Read 422 times Last modified on Thursday, 15 October 2020 11:28
Rate this item
(0 votes)

Latest from george