Print this page
Ο Κώστας Μιχελακάκης με τον Γιώργο Κορτσιδάκη, στο WINNER της τηλεόρασης CRETA. Ο Κώστας Μιχελακάκης με τον Γιώργο Κορτσιδάκη, στο WINNER της τηλεόρασης CRETA.

Ενας “κανονιέρης” της Κρήτης με συμμετοχή στην τελευταία ευρωπαική “περιπέτεια” του ΟΦΗ στο Ιντερτότο

13 Jul 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Με τον «κανονιέρη» των γηπέδων της Κρήτης, Κώστα Μιχελακάκη, είχαμε την ευκαιρία να σχολιάσουμε στο WINNER της τηλεόρασης CRETA όλη την ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Μιλήσαμε για το πέρασμα του απο τον ΟΦΗ, αλλά και την ζωντανή του μαρτυρία, απο την τελευταία ευρωπαική «περιπέτεια» του ΟΦΗ, το 2007, στο Κύπελλο Ιντερτότο, απέναντι στον Τομπόλ Κοστανάι, απο την οποία αποκλείστηκε ο ΟΦΗ με δυο ήττες με το ίδιο σκορ (1-0) σε Καζακστάν και Παγκρήτιο στάδιο.

Για τα χρόνια που πέρασε στον ΟΦΗ, την συνεργασία του με προπονητές, όπως ο Βαγγέλης Βλάχος, ο Ράινερ Μάουρερ, ο Τσέχος Στράκα, αλλά και το δίδυμο Παπαβασιλείου-Σηφάκης, στην επανεκκίνηση της ομάδας στην Β’ Εθνική.

Μιλήσαμε ακόμη για τους σοβαρούς τραυματισμούς, που είχε στα χρόνια που έμεινε στον ΟΦΗ (κοιλιακούς προσαγωγούς), οι οποίοι δεν τον άφησαν να σταθεροποιήσει την απόδοση του και να κοιτάξει ψηλότερα, γιατί το ταλέντο σίγουρα υπήρχε.

Με τον Κώστα Μιχελακάκη, συζητήσαμε ακόμη για όλη του τη διαδρομή, μέχρι τα 33 του χρόνια που είναι σήμερα και παραμένει ένα αξιόπιστος επιθετικός στα γήπεδα της Κρήτης, έχοντας πέρασμα απο αρκετές ομάδες, σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, Περιφερειακού και τοπικού πρωταθλήματος, με ένα γεμάτο βιογραφικό σε συμμετοχές και πολλά γκολ σε ΠΟΑ, ΠΑΟΚρουσώνα, Αγιο Δημήτριο (Γ’ Εθνική-Αθήνα), Αετό Ανωγείων, Επισκοπή, Γιούχτα, Ρωμανό.

Ο Κώστας Μιχελακάκης, μας μίλησε ακόμη για το νέο του σταθμό, τον Πόρο, ο οποίος κάνει δυνατές κινήσεις στον Κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής, για την απόφαση του να δεχθεί την πρόταση που του έγινε και να προσφέρει με την εμπειρία του, σε μια ομάδα, που όπως λέει τον προσέγγισε με ένα ιδιαίτερο τρόπο και πιστεύει ότι κάτι καλό θα βγεί μέσα απο αυτή τη συνεργασία.

 Δείτε παρακάτω το VIDEO

Read 946 times Last modified on Saturday, 18 July 2020 21:46
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Related items

Media