Print this page

Δεν υπάρχει σωτηρία: Γονείς και παιδιά μπήκαν στα γήπεδα της Εφόδου για να παίξουν μπάσκετ!

15 Mar 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Τελικά...δεν υπάρχει σωτηρία.

Μετά τους Ηρακλειώτες, που παρά την απαγόρευση, πηδούσαν τα κάγκελα στο στάδιο Ελευθερίας, για να κάνουν προπόνηση και πήγε η αστυνομία να τους βγάλει έξω, ήρθε ένα ακόμη κρούσμα στην πόλη μας.

Στα γήπεδα μπάσκετ του ΟΦΗ, στην οδό Εφόδου, την Κυριακή το πρωί, γονείς με τα παιδιά τους (!), μπήκαν μέσα στην κλειστή αθλητική εγκατάσταση για να παίξουν μπάσκετ σε τριάδες και ...πεντάδες!

Και στην περίπτωση αυτή, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, για να επιβάλλει την τάξη.

Δυστυχώς, πολλοί είναι εκείνοι ακόμη και στην πόλη μας, που...ζούν στον κόσμο τους, σε ότι αφορά την υπόθεση του κορωναϊου και το πως πρέπει να την αντιμετωπίσουν.

Αγνοούν επιδεικτικά τις υποδείξεις των ειδικών και κάνουν του ...κεφαλιού τους, χωρίς να υπολογίζουν κανένα.

Το χειρότερο όμως: Βάζουν σε κίνδυνο της δημόσια υγεία.

Ολες οι αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, είναι κλειστές, με απόφαση της κυβέρνησης και έχει απαγορευτεί η είσοδος, ως μέτρο, πρόληψης, κατά της διάδοσης, του κορωνοϊου.

Ορισμένοι όμως, γράφουν στα παλαιότερα των υποδημμάτων τους, τις απαγορεύσεις, πηδούν κάγκελα, τοίχους και μάντρες, για να κάνουν αυτό που τους καπνίσει.

 

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αναφέρει :

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ενημερώνει όλο τον κόσμο, ότι απαγορεύεται ρητά η είσοδος σε οποιοδήποτε  απο τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, οι οποίες παραμένουν κλειστές, με απόφαση της κυβέρνησης, ως μέτρο πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊου.
Με λύπη μας την Κυριακή το πρωί στης εγκαταστάσεις της οδού Εφόδου (γήπεδα μπάσκετ), είδαμε γονείς με τα παιδιά τους (!) να μπαίνουν με διάφορους τρόπους στα γήπεδα, ώστε να αθληθούν.
Ενημερώσαμε τους ίδιους και την αστυνομία για το συμβάν.
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έχει προχωρήσει σε απολύμάνσεις των εγκαταστέσεων της, για να κάνει ότι περνάει απο το χέρι της, σε αυτή την πρωτόγνωρηκατάσταση που ζούμε.

Ας πειθαρχήσουμε στις εντολές, ώστε να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κανονικότητα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βλακεία είναι ανίκητη: Aσυνείδητοι πηδούν τα κάγκελα για να κάνουν προπόνηση στο στάδιο Ελευθερίας!

Read 670 times Last modified on Sunday, 22 March 2020 17:34
Rate this item
(0 votes)

Latest from george