karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Αδικη ήττα και με κόντρα διαιτησία του ΟΦΗ απο τον Αρη!

28 Jan 2017 Written by

O OΦΗ έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι τον ΟΦΗ στο δεύτερο 45λεπτο στο Κλεάνθης Βικελίδης, κάνοντας ψυχωμένη εμφάνιση, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα καθώς το γκολ του Μιλούνοβιτς στο 11' ήταν το μοναδικό στο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο, ρίσκαρε στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε επιθετικά και έκλεισε τον Αρη στα καρέ του, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τίποτα απο το παχνίδι.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον ΟΦΗ βάσει εικόνας, καθώς του ακυρώθηκε γκολ στο 63' (αυτογκολ) με τον βοηθό να σηκώνει τη σημαία και να υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον Παντίδο, σε μια φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες απο την πλευρά της κρητικής ομάδας.

Ωστόσο, η φάση που έκρινε το αποτέλεσμα ήταν στο 67' όταν ο Χαντί ανατράπηκε καθαρά απο τον Μπούρμπο μέσα στην περιοχή, αλλά και πάλι ο διαιτητής Αρετόπουλος, είπε όχι, παρ' ότι ήταν πολύ κοντά στη φάση.

Αν ο διαιτητής έδινε το πέναλτι σε εκείνο το σημείο και ο ΟΦΗ ισοφάριζε, είχε τόσο πολύ χρόνο στο παιχνίδι, που όλα μπορούσαν να γίνουν.

Ο Αρετόπουλος και οι βοηθοί του «έσπρωξαν» τον Αρη, στα κρίσιμα σημεία και ο ΟΦΗ δικαιούται να φωνάζει, σε ένα παιχνίδι που τα έπαιζε όλα για όλα.

Πάντως ο ΟΦΗ του δευτέρου ημιχρόνου, έκανε μια απο τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις εκτός έδρας, αλλά δυστυχώς η κρητική ομάδα έφυγε απο το γήπεδο χωρίς βαθμούς.

Ο Αρης ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, σκόραρε νωρίς (11' Μιλούνοβιτς), αλλά μετα και την αποχώρηση του Τάτου λόγω τραυματισμού, οπισθοχώρησε. Ο ΟΦΗ τον έπαιξε στο μισό γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και αν ο Αρετόπουλος δεν έκλεινε το... μάτι στους γηπεδούχους στις επίμαχες φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου, τότε το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό...

Διαιτητής: Aρετόπουλος (Τρικάλων)

Συνθέσεις:

Άρης: Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ράουλ Μπράβο, Ιντζίδης, Παυλίδης, Ανάκογλου (70' Τζανακάκης), Μιλούνοβιτς, Ίλιτς, Τάτος (23' λ.τ. Νέτο), Μπάργκαν.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Παντίδος, Κώτσιος, Κοιλιάρας, Νάστος, Αντουκόρ (55' Μητρόπουλος), Πάγκαλος (55' Ράντι), Μιλοσάβλιεβ (83' Ογκμποε), Χαντί, Βουό.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Βασικοί Παντίδος και Πάγκαλος οι νέες μεταγραφές του ΟΦΗ, απο το Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ΟΦΗ.

Περίπου 50 φίλαθλοι του ΟΦΗ βρίσκονται στο Κλεάνθης Βικελίδης, για το παιχνίδι. Φιλοξενούνται στη Θύρα 4 του γηπέδου του Αρη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε!

8' Η πρώτη φάση του αγώνα για τον Αρη. Ο Μιλούνοβιτς σε θέση βολής σουτάρει μέσα απο την περιοχή, η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

9' Ο Βουό σε καλή θέση σουτάρει, η μπάλα κοντράρει στο σώμα του Μπράβο.

11' Το 1-0 για τον Αρη. Ο Μιλούνοβιτς στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ πλασάρει και ανοίγει το σκορ.

Δεν υπάρχει οφσάιντ. Ο Κοιλιάρας καλύπτει τον επιθετικό του Αρη, ο οποιος βγαίνει απο πίσω.

ΣΧΟΛΙΟ: O OΦΗ έχει δώσει χώρο στον Αρη, ο οποίος έχει τον έλεγχο αλλα και την τύχη με το μέρος του, καθώς στην πρώτη ουσιαστική φάση κατάφερε να σκοράρει σε μια φάση που ο Κοιλιάρας άργησε να τραβηχθρί για οφσάιντ και ο Μιλούνοβιτς τον τιμώρησε.

23' Αναγκαστική αλλαγή για τον Αρη. Εξω ο Τάτος, μέσα ο Νέτο.

26' Κίτρινη κάρτα στο Νάστο.

31' Κίτρινη κάρτα στν Μπούρμπο.

ΣΧΟΛΙΟ: Mετά απο ένα 15λεπτο υπεροχής του Αρη, όπου έβαλε και το γκολ, ο ΟΦΗ έχει ισοροπήσει το παιχνίδι, αλλά δε έχει φανεί επιθετικά.

37' Κίτρινη κάρτα στον Μιλοσάβλιεφ.

42' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Ο Βουό, περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του μέσα στην περιοχή, γυρίζει τη μπάλα, αλλά οι αμυντικοί διώσνουν πριν η μπάλα φτάσει στο Χαντί.

43' Σέντρα για τον Βουό μέσα στην περιοχή, ο γκολκήπερ του Αρη Διούδης κάνει άστοχη έξοδο, αλλά ο Βουό δε ρπολαβαίνει να ευκοηθεί και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

45' Καλή στιγή για τον Αρη. Φάουλ του Νέτο, κεφαλιά του Ιντζίδη, καλή επέμβαση του γκολκήπερ του ΟΦΗ Δερμιτζάκη.

+45 ο Νέτο πήγε να αφνιδιάσει τον Δερμιτζάκη, ο γκολκήπερ του ΟΦΗ, μπλόκαρε τη μπάλα.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0

ΣΧΟΛΙΟ: Aπο μια απροσεξία της άμυνας του ΟΦΗ, η κρητική ομάδα βρίσκετι πίσω στο σκορ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Αρης μπήκε καλά στο πρώτο 15λεπτο, αλλά ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι και το «Χ» θα ήταν το πιο δίκαιο αποτελεσμα για το πρώτο 45λεπτο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε!

55' Διπλή αλλαγή για τον ΟΦΗ. Εξω οι Αντουκόρ και Πάγκαλος. Μέσα οι Μητρόπουλος και Ράντι.

ΣΧΟΛΙΟ: Στο ιδιο μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο. Φρεσκάρει δημιουργικά τον ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος, ρίχνοντας στο παιχνίδι Μητρόπουλο και Ράντι. Ο ΟΦΗ χρειάζεται μεγαλύτερη επιθετικότητα.

63' Ακυρώνεται γκολ του ΟΦΗ σε μια δύσκολη φάση. Η μπάλα καταλήγει στα δίχτια απο αυτογκολ, αλλά ο βοηθός έχει δείξει οφσάιντ στον Παντίδο στο ξεκίνημα της φάσης. Οριακή φάση, η οποία προκαλεί διαμαρτυρίες απο τους παίκτες του ΟΦΗ. Υπόδειξη απο το βοηθό Νατσιούλα στη φάση, τη οποία ασπάζεται αφού πλησίασε για να του πεί αν είναι σίγουρος, ο διαιτητής Αρετόπουλος. Διαμαρτυρίες πάντως απο τους παίκτες του ΟΦΗ στο διαιτητή, που σημαδεύει το παιχνίδι.

67' Ο ΟΦΗ ζητάει πέναλτι σε ανατροπή του Χαντί απο τον Μπούρμπο μέσα στην περιοχή. Οχι λέει ο διαιτητής παρά τις διαμαρτυρίες των πακτών του ΟΦΗ. Δεύτερη φάση που ξεσηκώνει διαμαρτυρίες απο τους παίκτες του ΟΦΗ μέσα σε λίγα λεπτά. Φαίνεται να υπάρχει επαφή του Μπούρμπου με τον Χαντί.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΟΦΗ είναι κυρίαρχος στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές δικαιούται ένα γκολ, στις δυο φάσεις που φωνάζει (γκολ και πέναλτι). Στην φάση του πέναλτι ο διαιτητής ήταν κοντά, αλλά και πάλι είπε όχι, παρ' ότι υπήρχε επαφή.

86' Κίτρινη κάρτα στον Κωτσιο.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1-0

Αδική ήττα του ΟΦΗ, ο οποίος έπαξε στο μισό γήπεδο τον Αρη και φωνάζει για δυο φάσεις, ένα γκολ που ακυρώθηκε και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε.

 

Read 2923 times Last modified on Sunday, 29 January 2017 22:17
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi