karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Ο Βρέντζος και οι εκλογές στον Εργοτέλη

06 Apr 2016 Written by

Tου Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο Εργοτέλης αλλάζει σελίδα. Με πιθανή ημερομηνία τις 27 Απριλίου (Μεγάλη Τετάρτη), ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης προχωράει σε εκλογές και ο επιχειρηματίας Γιώργος Βρέντζος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, με σκοπό να την οδηγήσει τη νέα περίοδο στην Γ Εθνική και με ένα πλάνο τριετίας να την επαναφέρει στην Σούπερ Λίγκ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης, μετά τις συναντήσεις που είχε με τον Γιώργο Βρέντζο, τονίζει πως «συναντήθηκαν χτες το ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης με τον Γιώργο Βρέντζο, ο οποίος παρουσίασε εκτενώς το οικονομικό και διοικητικό πλάνο του για το Σύλλογο, τριετούς διάρκειας. Το ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης αποφάσισε να πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση εκλογικού χαρακτήρα, ώστε να χαραχτεί απρόσκοπτα και με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση το μέλλον του Συλλόγου.

Στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες αναφορικά με τις εκλογές. Το ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο Βαγγέλη Γιαννουλάκη και το νομικό Μανόλη Παπαντωνάκη, να εκπροσωπήσουν το Σύλλογο στη συνεδρίαση της ΕΕΑ την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, σχετικά με την λύση και την εκκαθάριση της ΠΑΕ».

Το ενωτικό μήνυμα του Γιώργου Βρέντζου

Mε γραπτή του δήλωση ο Γιώργος Βρέντζος που όλα δείχνουν αναλαμβάνει τα ηνία του Εργοτέλη, εκφράζει την ικανοποίηση του για την απόφαση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη και τονίζει ότι πρόθεση του, είναι η δημιουργία ενός ενωτικού ψηφοδελτίου. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά κι ικανοποίηση πληροφορήθηκα την απόφαση του ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης για προκήρυξη εκλογών. Η κίνηση αυτή αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι τα μέλη της νυν διοίκησης αφουγκράζονται την θέληση του κόσμου του Εργοτέλη και βάζουν πάνω απ' όλα το συμφέρον του Συλλόγου. Μιας διοίκησης που μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική αλλά σίγουρα είναι η πιο καθαρή των τελευταίων πολλών ετών σ' όλο τον Εργοτέλη. Αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω και να τους υποσχεθώ ότι η "θυσία" τους δεν θα πάει χαμένη. Ο Εργοτέλης μέσα απ' αυτή την επίπονη αλλά αναγκαία διαδικασία θα βγει πιο ενωμένος και δυνατός.

Την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκομαι και πάλι στο Ηράκλειο, προκειμένου να ολοκληρώσω τις επαφές για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει τα ηνία του Συλλόγου για τα επόμενα 3 χρόνια. Όπως έχω δηλώσει επανειλημμένα, η επιθυμία μου είναι η δημιουργία ενός ΕΝΩΤΙΚΟΥ διοικητικού συμβουλίου κι αποτελεσματικού διοικητικού σχήματος, με τη συμμετοχή σημαντικού αριθμού μελών της νυν διοίκησης καθώς κι έμπειρων και νέων παραγόντων, απ´όλο το φάσμα της οικογένειας του Εργοτέλη αλλά και την κοινωνία του Ηρακλείου. Είμαι ανοικτός στη συμμετοχή οποιουδήποτε έντιμου Εργοτελίτη, αρκεί να συμμερίζεται τ' όραμα μου, να έχει τη διάθεση αλλά και δυνατότητα να προσφέρει ουσιαστικά, καθώς και ν' αποδέχεται την απλή και βασική αρχή ότι ο πρώτος και τελευταίος λόγος ανήκει σ' αυτούς που βάζουν τα χρήματα τους.

Ο Εργοτέλης πρέπει ν' αντιμετωπίσει άμεσα τα υπαρκτά προβλήματα και τις νέες προκλήσεις, προκειμένου να μπορέσει να βαδίσει στο μέλλον με σταθερά και σίγουρα βήματα. Αντίπαλος δεν είναι ο διπλανός μας, όσο κι αν διαφωνούμε κι όποιες κι αν είναι οι προσωπικές διαφορές μας, αλλά τα προβλήματα κι οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, με πρώτο τις ενέργειες της οικογένειας Παπουτσάκη, του μεγαλύτερου "εχθρού" του Εργοτέλη αυτή τη στιγμή. Είναι καιρός πια να ξεχάσουμε το παρελθόν, να παραμερίσουμε ό,τι μας χωρίζει και να επικεντρωθούμε σ' ό,τι μας ενώνει. Όλοι ΜΑΖΙ θα επαναφέρουμε τον Εργοτέλη εκεί που ανήκει, ηθικά κι αγωνιστικά. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!"

Γιώργος Βρέντζος
Υποψήφιος Πρόεδρος ΓΣ Εργοτέλης»

Read 2545 times Last modified on Thursday, 07 April 2016 13:24
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi