karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Σε...ρυθμούς ΟΦΗ ο Κισσαμικός-Στα 10 ευρώ τα εισιτήρια

30 Oct 2016 Written by

Σε ρυθμούς...ΟΦΗ κινείται ο Κισσαμικός για το παιχνίδι της Δευτέρας στο Μάλεμε (5μμ). Η διοίκηση της ομάδας των Χανίων ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10 ευρώ. Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Κισσαμικός, αναφέρει ότι «η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Football League 2016-2017 με αντίπαλο τον ΟΦΗ θα γίνεται δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη, δηλαδή στις 15:00, από το εκδοτήριο του γηπέδου. Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 10 ευρώ.Σημειώνεται πως οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα φιλοξενηθούν στη νότια κερκίδα του γηπέδου του Μάλεμε, παρακαλούνται δε για τη δική τους διευκόλυνση να προσέλθουν μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα».

Κάλεσμα στον κόσμο απο τον Μπαξεβάνο
Το δικό του κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο όχι μόνο της ομάδας αλλά ευρύτερα των Χανίων έκανε με δηλώσεις του στο kissamikos.gr ο Σπύρος Μπαξεβάνος.
Αναλυτικά όσα είπε για το ματς με τον ΟΦΗ ο προπονητής του Κισσαμικού: «Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω την καλή εικόνα και το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Πέμπτης για το Κύπελλο. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ, που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι της Πέμπτης και να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα χρειάζεται η ομάδα και χρειάζονται αυτά τα παιδιά τη στήριξη του κόσμου, όχι μόνο του Καστελίου και της ευρύτερης περιοχής της Κισσάμου, αλλά όλου του Νομού Χανίων. Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι τη Δευτέρα και ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο να απολαύσει ένα παιχνίδι, που για μένα πρέπει να είναι διαφήμιση όλου του κρητικού ποδοσφαίρου και να διεξαχθεί σε αθλητικά πλαίσια. Ο ΟΦΗ είναι φίλο σωματείο του Κισσαμικού, αλλά μέσα στο γήπεδο θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά. Θέλουμε τη στήριξη από τον κόσμο σε αυτά τα παιδιά για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό κι ένα καλό ξεκίνημα στην αρχή του πρωταθλήματος».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή της ομάδας του Κισσαμικού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Παγώνης, Σταθάκης, Ενγκουέμ, Παντελάκης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο, Θέος, Βλάχος, Κίκε, Ποκόνγκ, Μάριο Μαρτίνεθ, Μάντζης, Μίλιτς

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Ο Κισσαμικός συνεχίζει το… ταξίδι του στις επαγγελματικές κατηγορίες και μετά την πρώτη πολύ καλή παρουσία του στη Football League την περασμένη αγωνιστική περίοδο, η οποία συνοδεύτηκε από την 6η θέση, είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για το νέο πρωτάθλημα, απέναντι στον ΟΦΗ.

Από την ομάδα που συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου σε επαγγελματική κατηγορία έχουν παραμείνει οι Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Παντελάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Βλάχος, Ποκόνγκ και Μάντζης.
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η διοίκηση της ομάδας εμπιστεύτηκε το τεχνικό επιτελείο με το οποίο ξεκίνησε το… ταξίδι στις εθνικές κατηγορίες. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, έχοντας ως συνεργάτες τους Τάκη Τσακαλίδη, Γιώργο Τουλουπάκη και Αποστόλη Λεκίδη, που προστέθηκε στο τεχνικό τιμ πριν από λίγους μήνες.

Στις τάξεις του ο Κισσαμικός έχει έναν εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή, τον Κίκε Σένο, που είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Ισημερινής Γουινέα. Εκτός από τον Κίκε στον Κισσαμικό εντάχθηκαν τη θερινή μεταγραφική περίοδο οι Γκέκας, Πολίτης (τερματοφύλακες), Παγώνης, Κουρέλλας, Φυντικάκης, Γκούμας, Αντωνιάδης, Θέος, Τιάγκο, Μάριο Μαρτίνεθ και Μίλιτς. Από την Κ19 προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα οι Γιάννης Λουβιτάκης και Νίκος Καβράκης.

Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Για τη φετινή περίοδο η διοίκηση της ΠΑΕ Κισσαμικός εξασφάλισε από τον Δήμο Χανίων παραχωρητήριο για το γήπεδο Περιβολίων, το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα. Το γήπεδο Μάλεμε παραχωρήθηκε από την ΠΑΕ Πλατανιάς ως δεύτερη έδρα της ομάδας μας.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

9 Αυγούστου: Πλατανιάς-Κισσαμικός 1-2
13 Αυγούστου: ΟΦΗ-Κισσαμικός 1-1
17 Αυγούστου: Κισσαμικός-Κ20 Πλατανιά 5-1
25 Αυγούστου: Κισσαμικός-Μινώταυρος 4-0
27 Αυγούστου: Άρης Σούδας-Κισσαμικός 0-3
31 Αυγούστου: Κισσαμικός-Κ20 Ολυμπιακού 2-0
14 Σεπτεμβρίου: ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός 0-0
17 Σεπτεμβρίου: ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ-Κισσαμικός 0-2
24 Σεπτεμβρίου: Κισσαμικός-ΑΟ Χανιά 0-0
8 Οκτωβρίου: Πλατανιάς-Κισσαμικός 2-1
15 Οκτωβρίου: Πανθηραϊκός-Κισσαμικός 0-0

*Δόθηκαν και δύο φιλικά προπονητικού χαρακτήρα με ΙΝΚΑ (2-0) και Κ20 Πλατανιά (3-2)

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
30.Γιώργος Λαζαρίδης
1.Νέστορας Γκέκας
29.Δημήτρης Πολίτης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
7.Δημήτρης Τσερκέζος
3.Τάσος Παγώνης
18.Σταύρος Σταθάκης
5.Νώντας Παντελάκης
21.Νίκος Κουρέλλας
12.Νικηφόρος Τσοντάκης
19.Βασίλης Φυντικάκης
13.Νίκος Καβράκης

ΜΕΣΟΙ
6.Αλέξης Σελινιωτάκης
36.Αλμπέρτο Ενγκουέμ
4.Γιάννης Γκούμας
27.Παντελής Αντωνιάδης
8.Γιώργος Θέος
20.Τιάγκο Λαρανχιέιρα Σίλβα
33.Θωμάς Βλάχος
99.Μούσα Ποκόνγκ
10.Μάριο Μαρτίνεθ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
14.Βασίλης Μάντζης
11.”Κίκε” Ενρίκε Μπουλά Σενόμπουα
9.Αλεξάνταρ Μίλιτς
15.Γιάννης Λουβιτάκης

Ήρθαν: Μάριο Μαρτίνεθ (Μποαβίστα), Κίκε (Λινάρες), Γκούμας (ΟΦΗ), Μίλιτς (Επισκοπή), Θέος (Λεβαδειακός), Τιάγκο (Αμέρικα), Κουρέλλας (Ζάκυνθος), Παγώνης (ΑΟ Χανιά), Φυντικάκης (ΑΟ Χανιά), Αντωνιάδης (Αιγινιακός), Γκέκας (Καλλιθέα), Πολίτης (Ζάκυνθος).

Έφυγαν: Αγριμάκης (Πανελευσινιακός), Γιαγκιόζης (ΠΟ Ατσαλένιου), Κουρτεσιώτης (Δόξα Δράμας), Γιαννίτσης (Σπάρτη), Τζημογιάννης (Πύδνα Κίτρους και στη συνέχεια Ρόδο), Τσουβαλτσίδης (Πανσερραϊκός), Αυγενικού (Λαμία), Βαττής, Ταραλίδης (Καρμιώτισσα), Λώττας (ΑΕ Καραϊσκάκης), Σμίλτος (Αναγέννηση Καρδίτσας), Πότσι (Ολυμπιακός Βόλου), Τσικουδάκης (ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ), Ποσίνκοβιτς (Αιγινιακός), Μάνιας (ΑΟ Χανιά), Σκραπάρας (Μέταλουλ Ρεσίτα).

Read 2400 times Last modified on Monday, 31 October 2016 12:43
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

Terranet Services

stoixim2019

logo rossetti 300dpi