Print this page

Τέλος ο Χάβος

29 Oct 2020 Written by

Η ήττα (2-0) από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που άφησε τον Παναιτωλικό, χωρίς νίκη μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του Μάκη Χάβου στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο κόουτς προκειμένου να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα που παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Παναιτωλικού.

Μάλιστα, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, το πιθανότερο είναι πως την τεχνική καθοδήγηση των «καναρινιών» στα δύο προσεχή παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ (1/11) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (7/11) θα αναλάβει ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Παναιτωλικού και άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και της Ξάνθης, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Εν συνεχεία, ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στο Nations League και θα επανεξεταστεί η υπόθεση του προπονητή ανάλογα και με την βελτίωση ή όχι της πορείας του Παναιτωλικού.

Read 507 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george