Print this page

Χωρίς τον Μπόλονι στο Ηράκλειο ο Παναθηναικός

17 Oct 2020 Written by

Δεν θα βρίσκεται τελικά στο Γεντί Κουλέ για το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟ την Κυριακή ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος νέος τεχνικός του Παναθηναικού αναμένεται την Κυριακή το μεσημέρι στην Αθήνα και θα δεί απο την τηλεόραση της αναμέτρηση.

Ο ίδιος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση την Δευτέρα.

Ο Παναθηναικός θα αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ με υπηρεσιακό προπονητή, τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, που είναι προπονητής της Κ19 του ΠΑΟ.

Μάλιστα, ο ίδιος με δηλώσεις του στη NOVA ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που θα συναντήσει στον ΟΦΗ γνώριμα πρόσωπα, καθώς τόσο με τον Γιώργο Σίμο, όσο με το Γιάννη Σαμαρά, είχαν συνυπάρξει στον Παναθηναικό.

Οπως είπε «τρέφω τεράστιο σεβασμό προς τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Είναι άνθρωποι που πραγματικά με έχουν βοηθήσει και με έχουν εξελίξει και τους ευχαριστώ. Είναι μία ομάδα που πραγματικά παίζει ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας, μία ομάδα που, ενώ μπορεί να παίζει πάρα πολύ καλά ανάμεσα στις γραμμές, κυνηγάει και πάρα πολύ καλά τον χώρο, και αυτό τους κάνει πάρα πολύ επικίνδυνους. Νομίζω ότι θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι, που περιμένω να το απολαύσω, να το ζήσω και ελπίζω στο καλύτερο».

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «πράσινων» θα αναλάβει ως βοηθός του Λάζλο Μπόλονι.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής (17/10, 16:00) με τον ΟΦΗ, στο «Γεντί Κουλέ», συμπεριλήφθηκε ο Αργύρης Καμπετσής. από τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χουανκάρ, Σαβιέρ, Αγιουμπ, Βιγιαφάνες, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Αντονίτο που είναι τραυματίες αλλά και ο Μαυρομάτης για λόγους τακτικής και ο Μαουρίσιο που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής

Read 554 times Last modified on Tuesday, 20 October 2020 13:41
Rate this item
(0 votes)

Latest from george